Femeia ucigaşă spune că Dumnezeu i-a cerut să comită crima. Pruncul a fost ciopârţit cu satârul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Iudeanu a fost prezentată magistraţilor cu propunere de arestare Foto. Stelian Grăjdan
Monica Iudeanu a fost prezentată magistraţilor cu propunere de arestare Foto. Stelian Grăjdan

Femeia urmează să fie prezentată judecătorilor de la Tribunalul pentru Minori şi Familie cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de omor deosebit de grav.

UPDATE ora 15.10 Monica Iudeanu a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav. De la Tribunalul pentru Minori şi Familie femeia a fost dusă direct în arestul Poliţiei Braşov. Decizia magistraţilor nu este însă definitivă. Ea a fost deja atacată cu recurs de Monica Iudeanu, recurs care se va judeca zilele următoare la Curtea de Apel Braşov.

UPDATE ora 13.00 Monica Iudeanu a fost adusă la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov în jurul orei 12.45, iar judecătorii vor decide dacă vor emite pe numele ei mandat de arestare preventivă sub acuzaţia de omor deosebit de grav. Femeia nu a vrut să stea de vorbă cu presa şi a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor.

UPDATE ora 10.50 Azi dimineaţă, medicii i-au făcut autopsia pruncului. Procurorul Marţian Aldea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul de Minori şi Familie Braşov a precizat că micuţul a fost lovit de mai mai multe ori cu satârul în zona cervicală, până când a fost decapitat.  „S-a efectuat autopsia, concluziile date de medicul legist sunt multiple leziuni prin lovire în zona cervivcală -spate, care au produs decapitarea capului de către corp, atât cu partea tăioasa a satârului cât şi cu partea contondentă. Pe perioada audierilor, femeia  s-a dedat la versete biblice luate din testamentul vechi, potrivit religiei penticostale. În aceste versete a zis că dacă iubesti pe Dumnezeu şi iţi iubeşti aproapele oferă-i jertfă", a spus procurorul Marţian Aldea. 

Femeia era adeptă a religiei penticostale.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar luni va fi supusă unei expertize psihiatrice la Institutul Mina Minovici. În tot acest timp, ea va fi internată la Spitalul Penitenciar Jilava.

Citeşte aici cum a avut loc oribila crimă

Atitudinea avută de femeie după comiterea crimei i-a şocat până şi pe anchetatori. Monica Iudeanu le-a spus la audieri că şi-a omorât copilul fiindcă Dumnezeu i-a cerut să facă acest lucru şi le-a dat următorul citat biblic: „Iubeşte-ţi aproapele, iar dacă îl iubeşti adu-l ca jertfă Domnului".

Se ştie că femeia făcea parte dintr-o sectă, atât ea şi familia ei fiind penticostali.

Vezi aici ce zic psihologii despre fapta femeii

O femeie şi-a decapitat bebeluşul în Piaţa Sfatului din Braşov



Gestul femeii rămâne neexplicabil, cu atât mai mult cu cât ea nu suferea de nicio boală psihică. „Nu este schizofrenică, aşa cum am auzit că s-a spus. Nu este înregistrată ca având vreo boală psihică. Nu ne-a sesizat nimeni de la Neuropsihiatrie că ar fi suferit de vreo astfel de boală. A fost ceva de neexplicat, fulgerător", a declarat directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov, Virginia Martin.

CITEŞTE ŞI

Bebeluş de câteva zile găsit abandonat în scara unui bloc din Galaţi

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite