Ioan Neculaie, suspicios cu privire la vânzarea Hotelului Bodoc din Sfântu Gheroghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri brașovean, Ioan Neculaie și-a cam pierdut speranța de a vinde, în viitorul apropiat, Hotelul Bodoc din centrul orașului Sfântu Gheorghe, potrivit covasnamedia.ro.

CITEŞTE ŞI:

Ioan Neculaie este cel mai bogat braşovean, în top „Forbes 500 miliardari"

Ioan Neculaie dă vina, în principal, pe criză și este de părere că nu prea are șanse să-și recupereze investițiile.„Nu cred că îl voi mai vinde, pentru că nu se prea poate. Am investit ceva bani acolo înainte de a-l scoate la vânzare, dar în actualele condiții financiare, nu știu cine va mai cumpăra", a declarat omul de afaceri pentru covasnamedia.ro.

Dacă, în cele din urmă, situația va rămâne aceeași și nimeni nu va oferi un preț convenabil pentru cumpărarea hotelului, este posibil ca acesta să nu mai fie vândut și să fie reabilitat și modernizat tocmai de proprietar, odată cu primele semne de redresare a economiei.

Lucrările de modernizare a Hotelului din Sfântu Gheorghe au demarat în urmă cu trei ani, însă au fost curând oprite. Proiectul acestora cuprindea ridicarea acestuia la rang de 5 stele, cu amenajarea unei piscine, a unei săli de conferinţe, precum şi alte dotări. Costul investiţiei a fost estimat la aproximativ 6 milioane de euro.

Până acum, de cumpărarea hotelului au fost interesate mai multe persoane, dar şi Primăria Sfântu Gheorghe, însă toţi au renunţat, în principal din cauza crizei care a afectat majoritatea investiţiilor. Potrivit primarului Antal Arpad, citat de covasnamedia.ro, chiar și municipalitatea este implicată în prezent în identificarea unor posibili clienți pentru vânzarea Hotelului Bodoc, care datorită faptului că nu este finalizată pe interior și exterior, afectează grav imaginea centrului orașului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite