Indivizii care au traficat minori în două cluburi din Braşov ar putea fi liberi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta este cabinetul medical al lui Horaţiu Rus în incinta căruia aveau loc actele sexuale (Fotografii: Adevărul Braşov)
Acesta este cabinetul medical al lui Horaţiu Rus în incinta căruia aveau loc actele sexuale (Fotografii: Adevărul Braşov)

Judecătorii Tribunalului pentru Minori şi Familie  Braşov analizează, în cursul zilei de astăzi, propunerile de prelungire a mandatelor de arestare preventivă a celor şase indivizi arestaţi pentru trafic de minori, viol ori act sexual cu un minor. 

În cazul în care judecătorii decid să nu le prelungească mandatul de arestare, cei şase indivizi s-ar putea bucura din nou de libertate.

Şedinţa de azi vine la câteva zile după ce Curtea de Apel Braşov a decis ca medicul cardiolog Horaţiu Rus, client al reţelei, să fie cercetat în libertate sub control judiciar.

Întreaga grupare a fost destrcturată de procurorii DIICOT Braşov la începutul lunii aprilie. Gruparea era formată din opt indivizi, care racolau băieţi, minori, şi îi obligau apoi să se prostituze în două cluburi din Braşov. Şase din ei sunt arestaţi, iar alţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Citeşte aici cum acţiona gruparea din Braşov şi ce implicaţii a avut medicul Horaţiu Rus

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite