Gigi a aruncat cu bani pe pârtia din Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţia lui Becali nu s-a despărţit de chinchila făcută cadou de soţ
Soţia lui Becali nu s-a despărţit de chinchila făcută cadou de soţ

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, îşi petrece Anul Nou împreună cu familia în staţiunea montană Poiana Braşov, la Hotelul „Aurelianus – Împăratul Romanilor“.

În lipsa unei costumaţii adecvate, încălţat cu pantofi sport, patronul Stelei a plecat în jurul orei 11.00, împreună cu soţia şi cele două fete pe pârtie. Gigi Becali a fost rugat de un proprietar de segway să încerce experienţa plină de adrenalină a unei plimbări pe două roţi, dar l-a refuzat elegant: „Nu vreau să-mi rup picioarele. Mai mare adrenalină decât zăngănitul cătuşelor prin aer nu pot trăi în 2009".

Mai citiţi şi:

Becali: "Nu poţi face afaceri cu Mititelu!"

Gigi Becali: „Afară cu pocheriştii!“

Gigi Becali: "La Steaua vor veni trei jucători"

Latifundiarul din Pipera a aruncat cu bani în stânga şi în dreapta, fiind o mină de aur pentru vânzătorii de pe pârtie. Finanţatorul Stelei a poftit la porumbul fiert, plătind de zece ori mai mult pentru o bucată care costa 5 lei şi a oferit 50 de euro şi 50 de lei unor bărbaţi care au venit cu mieii pe pârtie. Gigi nu a avut arici la buzunar nici când şi‑a cumpărat trei mici şi un pahar de vin fiert, produse pentru care a plătit 100 de euro.

Deşi s-a dovedit a fi extrem de darnic, omul de afaceri nu a fost impresionat de o bătrână care i-a solicitat o sumă de bani pentru a efectua o intervenţie chirurgicală, refuzând-o categoric pe aceasta, vizibil iritat.

No title
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite