Viorel Moldovan este mulţumit de evoluţia jucătorilor de la FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov a învins astăzi, în prima partidă de verificare a iernii, pe campioana Serbiei, Partizan Belgrad, cu 3-0, golurile „stegarilor" fiind marcate de Hadnagy (min. 10), Cristescu (min. 12) şi Ilyes (min. 58).

Citiţi şi:   FC BRAŞOV - PARTIZAN BELGRAD 3-0

La finalul contruntării, antrenorul celor de la FC Braşov, Viorel Moldovan, s-a declarat mulţumit de jocul practicat de „galben-negrii".

"Nu  rezultatul este important, ci maniera de joc şi atitudinea arătată de jucători. Am făcut un meci bun din toate punctele de vedere, iar jocul prestat mă mulţumeşte.

Este prima partidă după două săptămâni de antrenamente si e normal ca jucătorii să resimtă şi o anumită stare de oboseală.

Rezultatul din meciul cu Partizan Belgrad ne dă multă încredere şi, cum se spune in fotbal, victoriile aduc victorii. Julio Cesar Landauri a scos penalty-ul de la golul trei şi sunt mulţumit de evoluţia sa", a declarat Viorel Moldovan pentru site-ul oficial al clubului.

În confruntarea cu Partizan Belgrad, Moldovan nu i-a folosit pe Nicolae Grigore, care are o tendinită la genunchi, Nae Constantin, care a suferit o entorsă la gleznă şi pe Dani Coman, ultimul pregătindu-se sub îndrumarea preparatorului fizic.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite