Exclusiv: Agentul 007, alias „Vampirică“, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni după gratii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Turlacu, zis "Vampirică", din Braşov, a primit cinci ani şi şase luni de închisoare pentru că a falsificat zeci de acte. Anchetat şi trimis în judecată pentru fals în înscrisuri, uz de fals, înşelăciune şi furt, braşoveanul de 31 de ani a reuşit să fabrice 44 de identităţi. A fost capturat în incinta Carrefour.

După un an şi două luni de la arestare, Radu Turlacu a fost condamnat pentru patru capete de acuzare, el fiind silit să plătească despăgubiri de peste 26.000 de lei.
"Inculpatul va executa o pedeapsă de 5 ani şi 6 luni de închisoare. I se va deduce din respectiva pedeapsă perioada reţinerii şi a arestului preventiv, începând cu data de 17 octombrie 2009. Turlacu va plăti, totodată, despăgubiri către zece părţi vătămate", a precizat vicepreşedintele Judecătoriei Brăila, Ciprian Butnaru, purtător de cuvânt.

Mai multe despre decizia magistraţilor brăileni CITIŢI AICI

Încă din luna aprilie 2008, "Vampirică", as într-ale calculatorului, s-a decis să falsifice cărţi de identitate pe care mai apoi să le folosească la încheierea unor contracte de achiziţie bunuri.

CITEŞTE AICI CUM A REUŞIT „VAMPIRICĂ“ SĂ ŢEPUIASCĂ ZECI DE FIRME

A făcut rost de hârtie fotografică şi folie de plastic şi, cu ajutorul unui laptop, a luat de pe Internet programul "Photo Shop", cu ajutorul căruia a prelucrat propria carte de identitate (original), confecţionând apoi nu una-două, ci 43 de acte de identitate false, cu tot atâtea nume inventate.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE „VAMPIRICĂ“, SUPRANUMIT „AGENTUL 007“

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite