Agentul 007 de Braşov, omul cu 44 de identităţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul 007 de Braşov, omul cu 44 de identităţi!
Agentul 007 de Braşov, omul cu 44 de identităţi!

Un braşovean în vârstă de 31 de ani şi-a falsificat identitatea de 44 de ori, pentru a obţine mai multe credite bancare şi a cumpăra diverse bunuri de valoare.

CITEŞTE ŞI

Radu Turlacu a reuşit să păcălească mai multe bănci, cu ajutorul unor documente false, în urma cărora a obţinut împrumuturi bancare în valoare totală de 60.000 lei.

Braşoveanul şi-a fi continuat seria înşelăciunilor dacă, vineri, nu ar fost prins de poliţişitii din Brăila la scurt timp după ce cumpărase, tot cu acte false, un telefon mobil în valoare de 540 de lei.

În urma cercetărilor, poliţiştii au aflat că braşoveanul era dat în urmărire la nivel naţional şi internaţional de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, din data de 20 ianuarie 2009, după ce oamenii legii aflaseră de fraudele bancare pe care le comisese cu ajutorul altor persoane. Mai mult, Radu Turlacu era căutat şi pentru a-şi executa pedeapsa de 3 ani închisoare la care fusese condamnat de Judecătoria Braşov, la data de 13 aprilie 2009, pentru săvârşirea infracţiunii de falsificare de monedă.

Vom reveni cu amănunte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite