EXCLUSIV Autorul atacului sângeros de la Codlea a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că a înjunghiat un tânăr de 11 ori, cu un cuţit, Ionuţ Nicolae Stanciu (19 ani) este acuzat de tentativă de omor.

Citeşte aici întreaga poveste, văzută la cald în ziua atacului

Anchetatorii l-au prins pe individul care, la sfârşitul lunii noiembrie 2010, a înjunghiat de 11 ori un tânăr de 21 de ani din Codlea, după ce a intrat în casa acestuia cu intenţia de a fura.

Ionuţ Nicolae Stanciu este acuzat de „infracţiunile de tentativă la omor calificat, viaţa victimei fiind pusă în pericol şi necesitând între 28-30 de zile de îngrijri medicale, tentativă de furt calificat şi port fără drept al cuţitului în loc public. Procurorul de caz nu a cerut arestarea învinuitului, fiindcă el era deja arestat într-o altă cauză, de furt, instrumentată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov", a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Claudiu Sandu.

La doar 19 ani, Ionuţ Nicolae Stanciu, din Vulcan, este recidivist şi are la activ numeroase furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. Tânărul trăia de pe urma spargerilor pe care le comitea şi, după fiecare furt, îşi ardea hainele pentru a-şi şterge urmele şi a nu fi prins de anchetatori.

Individul este considerat un tip periculos după ce, tot în toamna anului trecut, a lovit în cap un poliţist din Ghimbav cu o şurubelniţă, fiind acuzat şi de ultraj.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite