Braşov: Hăcuit în apropierea locuinţei sale, cu 11 lovituri de cuţit, de un tâlhar UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea Codlea a fost înjunghiat azi-noapte, în apropierea locuinţei sale, de un tâlhar.

ora 14.10

Poliţiştii spun că incidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 02.30. Agresorul a pătruns în locuinţă prin garajul casei şi a intrat direct în camera victimei, cu intenţia de a fura. „Alexandru D., 21 de ani, dormea în camera lui, când a surprins un hoţ, care a încercat să fure bunuri. Cum victima s-a trezit, agresorul a fugit, iar Alexandru D. l-a urmărit şi l-a prins la aproximativ 50 de metri de casă. A urmat o luptă între cei doi, moment în care suspectul a scos un cuţit şi a înjunghiat victima de mai multe ori, după care a fugit", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

image

Alexandru Dumitru a fost înjunghiat de 11 ori, în zona toracelui şi abdomenului, dar a reuşit să ajungă până acasă. Tatăl său a sunat la 112 după ajutor. Tânărul a fost transportat la spital, în stare gravă, dar medicii au reuşit să-l stabilizeze.

brasov

Pacientul a fost adus cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul braţului stâng, axilei stângi, la nivelul abdomenului şi toracelui. Pacientul a fost operat şi este internat la Reanimare. Starea lui este stabilă şi este în curs de recuperare, dar i s-a pus viaţa în pericol", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov, medicul Ioana Chiţea.

Pe strada Cloşca din Codlea, unde a avut loc incidentul, oamenii sunt îngroziţi.

brasov

Azi-dimineaţă, când am descuiat poarta, am văzut panglicile de la poliţie, sânge pe jos şi sânge pe peretele casei mele şi m-am speriat. Eu am auzit gălăgie, azi-noapte, pe la 02.30. A sunat poarta vecinului şi câinii lătrau, dar nu am auzit strigăte de ajutor. Nu am ieşit să văd despre ce e vorba fiindcă locuiesc singură şi îmi este frică. Destul de recent, hoţii i-au furat acestei familii două drujbe", a măturisit o vecină, Mariana Mihăilă, de 65 de ani.

image

Păcat că s-a întâmplat aşa ceva. Alex e un băiat tare bun. Locuieşte cu părinţii lui, nu e căsătorit şi e tare cumsecade şi săritor. Nu am auzit nimic azi-noapte, niciun zgomot. Când am văzut poliţia, de dimineaţă, şi am aflat ce s-a întâmplat, nu mi-a venit să cred", a spus o altă vecină, Maria Andrei, de 74 de ani.   

ora 12.50

Cercetările poliţiştilor arată că este vorba despre un singur agresor. Anchetatorii încearcă acum să îl identifice pe atacator şi să dea de urma sa.

ora 10.30

Se pare că în casa victimei au intrat doi bărbaţi, cu scopul de a-l jefui. Enervaţi că proprietarul este acasă, aceştia i-au aplicat bărbatului 11 lovituri de cuţit în zona spatelui şi în abdomen. Acesta se află în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov şi este îngrijit de medici.

Poliţia se află la faţa locuilui pentru a face cercetări.

Vom reveni cu amănunte.

 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite