UPDATE Crimă pasională în Braşov. Mamă ucisă cu 14 lovituri de cuţit, iar fetiţa ei, de doi ani şi jumătate, a rămas orfană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşoveanul şi-a omorât soţia din cauza geloziei. Cei doi aveau un copil minor, care acum şi-a pierdut ambii părinţi. Mama lui a fost omorâtă, iar tatăl ar putea să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii.

CITIŢI ŞI:

Braşoveanul care şi-a ucis soţia şi-a premeditat fapta

Crimă violentă la Voila. Femeie ucisă sub ochii copiilor ei

Update 15.05 Vecinii spun că familia Mâia este una liniştită şi nu a creat niciodată probleme. Mai mult, aseară, nimeni nu a auzit niciun fel de zgomot venind din casa lui Ciprian Mâia.

„Erau patru copii, doi băieţi şi două fete, amărâţi. Mama lor i-a întreţinut şi erau liniştiţi. Niciunul nu era agresiv. Toţi locuiesc în aceeaşi casă. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Ciprian de a putut să facă aşa ceva", a spus un vecin, Carol Coleşa.

„Nu am cuvinte. Eu şi Ciprian suntem colegi de muncă de nouă luni de zile. Lucrăm la un depozit de construcţii, iar Cristina lucra la o fabrică de mezeluri. Aseară nu s-a auzit nimic, deşi eu stau în casa de lângă ei. Am văzut doar Poliţia şi salvările", a mai spus Constantin Ivaşcu.

În momentul producerii tragediei, fetiţa de doi ani şi jumătate se juca în curtea casei.

Update ora 14.00 Tribunalul Braşov a emis pe numele lui Ciprian Mâia, principalul suspect al comiterii crimei, un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Anchetatorii spun că bărbatul şi-a recunoscut fapta şi are regrete.

brasov

Ciprian Mâia le-a spus oamenilor legii că se despărţise de soţia sa în urmă cu zece zile. Femeia a părăsit domiciliul conjugal împreună cu fetiţa lor, Delia, în vârstă de 2 ani şi jumătate, şi s-a mutat la mama ei. Ciprian avea totuşi speranţa că poate se vor împăca mai ales că erau împreună de mai bine de şapte ani.

                                        „Venea aproape zilnic la noi. Fata mea îl iubea foarte mult, dar în ultima vreme stătea cu el de frică. Cristina a venit să stea cu mine fiindcă a strâns-o de gât şi norocul ei a fost că fetiţa a început să plângă şi aşa a scăpat. Zilele trecute, a ameninţat-o pe Cristina că Delia o să rămână orfană fiindcă pe ea o să o omoare şi el va ajunge la puşcărie", povesteşte mama victimei, Tanţa Cărbune.

brasov

S-a dus după fetiţă şi nu s-a mai întors

De două-trei zile încoace, Ciprian începuse să se poarte frumos, la fel cum a făcut şi în ziua tragediei. „A venit la noi, am luat masa cu toţii, el a băut două beri şi un pahar cu vin, apoi a zis că ia fetiţa şi merge cu ea în parc. Seara, Cristina s-a dus la el acasă să ia fata şi nu s-a mai întors. Noi nu l-am plăcut niciodată, dar nu ne-am băgat peste decizia fetei mele. La cât îl iubea...Îmi spunea că dacă ar fi să gândească cu inima, mâine s-ar întoarce la el, dar capul îi dictează să rămână acasă Şi când a înşelat-o, ea a ales să stea cu el", mai spune Tanţa Cărbune.

Vecinii familiei Mâia spun că tocmai trădarea bărbatului ar fi stat la baza neînţelegerilor dintre cei doi.

Braşov: Ivascu Constantin, vecin si coleg de munca cu criminalul

„Ciprian a înşelat-o şi ea l-a prins. Atunci Cristina i-a zis că o să se răzbune şi uite că s-a răzbunat. El bănuia că îl înşală fiindcă i-a văzut pe factura detaliată de telefon că a trimis mesaje şi a sunat după ora 00.00 pe un anumit număr de telefon. Era foarte gelos. Săptămâna trecută şi-a luat concediu şi nu a venit la muncă, dar nu mă gândeam că va face aşa ceva", a spus Constantin Ivaşcu,  coleg de muncă şi vecin cu Ciprian Mâia. 

Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.14, în locuinţa acestora. Cei doi s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat atât de tare, încât bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat soţia, de mai multe ori. Cel care a alertat autorităţile a fost fratele agresorului, care a sunat disperat la 112.

Tatăl ucigaş împreună cu fiica lui, Delia

brasov

Două echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului şi au încercat să o salveze pe femeie, dar eforturile lor au fost zadarnice. Într-un final, medicii nu au mai putut decât să constate decesul victimei. Anchetatorii şi legiştii au găsit pe trupul femeii 13-14 plăgi înjunghiate. Majoritatea erau în zona toracelui. Cadavrul  a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov, iar mâine se va efectua autopsia.

Aceasta este casa în care s-a petrecut oribila crimă

brasov,crima brasov,politia brasov,crima pasionala brasov

„Inculpatul M.I.C. a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, fiind introdus în arestul IPJ Braşov. Cercetarile continuă de către Serviciul Investigaţii Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov pentru administrarea întregului material probatoriu în cauză", se precizează într-un comunicat de presă remis azi de IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite