Crimă violentă la Voila. Femeie ucisă sub ochii copiilor ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 34 de ani din localitatea braşoveană Voila şi-a omorât cu bestialitate, azi-noapte, soţia în vârstă de 34 de ani.

Incidentul s-a petrecut în noapte de vineri spre sâmbătă, la ora 3.00, iar cei doi s-au luat la ceartă, după care bărbatul a început să-şi lovească soţia cu pumnii şi picioarele, până a lăsat-o fără suflare.

Mai grav este că în locuinţa în care s-a produs crima se aflau şi cei doi copii minori al familiei. Cei doi soţi se întorseseră din Italia în urmă cu doar câteva zile, acolo unde au lucrat mai mulţi ani. Crima a fost anunțată la serviciul 112 chiar de către mama agresorului.

Imediat după producerea crimei, la faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei şi un echipaj SMURD, care nu a mai putut să facă altceva decât să constate decesul femeii de 34 de ani. Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a fost sesizat azi-noapte, în jurul orei 4.00.

Agresorul a fost condus de oamenii legii la Parchet, acolo unde este cercetat pentru omor calificat, riscând să fie închis între 15 şi 25 de ani. Cei doi copii minori ai familiei au fost preluaţi de Protecţia Copilului şi vor fi încredinţaţi, cel mai probabil, bunicilor.

Cadavrul femeii a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei. În cel mai scurt timp vom afla exact care a fost cauza decesului şi se va stabili ce pedeapsă va primi agresorul", a declarat comisarul Ion Necşulescu, şeful serviciului cabinet al IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite