Copilul pe care mama lui ar fi încercat să-l omoare cu somnifere a fost externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băieţelul, în vârstă de 7 ani, a fost luat, azi, din spital,de tatăl lui. Medicii spun că în stomacul micuţului nu s-a găsit nicio urmă de medicament.

Rareş O. a ajuns la spital după joia trecută, după ce mama lui i-ar fi dat să înghită nişte somnifere, iar femeia, la rândul ei, ar fi vrut să se sinucidă, înghiţind barbiturice combinate cu alcool.

Medicii de la Spitalul de Pediatrie Braşov spun că în stomacul băiatului nu s-au găsit urme de medicamente.  „Copilul a fost adus în stare de somnolenţă şi se presupune că s-ar fi intoxicat cu medicamente, dar nu avem date concrete. În stomacul lui nu am găsit nimic şi i-am recoltat probe de sânge şi vor fi trimise la analiză. De-abia atunci vom afla dacă a luat sau nu barbiturice, mai exact Diazepam, care se presupune că i-ar fi fost dat de către mamă. Pe perioada internării, evoluţia lui a fost bună şi azi a fost externat", a spus dr. Marcel Albean, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie.

În timp ce se afla în spital, micuţul Rareş a fost vizitat doar de tatăl său. Mama lui, Lăcrămioara Florica Ilie, de 32 de ani, nu a venit să-l vadă . Femeia va fi suspusă unei expertize pishiatrice pentru a se stabili dacă a avut sa nu discernământ atunci când a comis faptele.

CUM A AJUNS COPILUL LA SPTIAL CITEŞTE AICI

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite