Braşov: O femeie de afaceri a încercat să se sinucidă împreună cu copilul, din cauza datoriilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii fac cercetări în cazul unui copil de şapte ani, care a ajuns la spital, intoxicat cu medicamente. În acelaşi timp, şi mama acestuia a fost internată cu diagnosticul de ingestie voluntară de medicamente şi alcool.

O femeie de afaceri în vârstă de 32 de ani, din Braşov, a încercat să se sinucidă împreună cu copilul său în vârstă de şapte ani, ambii ajungând la spital după ce au înghiţit somnifere, a declarat comisarul-şef Ioan Necşulescu.Potrivit unor cunoştinţe, se pare că gestul extrem al acesteia este dat pe seama unor datorii pe care le-ar fi avut şi nu mai reuşea să le achite.

Poliţia a fost sesizată în 10 iunie de o prietenă a femeii, care era îngrijorată fiindcă nu mai reuşea să ia legătura cu aceasta, iar cazul a fost dat publicităţii abia luni.Potrivit poliţiştilor, femeia a înghiţit mai multe pastile, combinate cu alcool şi este posibil să îl fi obligat şi pe copil să înghită comprimatele.

„Femeia şi copilul de şapte ani au fost găsiţi în locuinţa lor în stare de inconştienţă şi au fost transportaţi la spital. Ambii sunt în afara oricărui pericol în acest moment“, a precizat comisarul-şef Ioan Necşulescu.

Femeia, Florica Lăcărmioara Ilie, a fost internată la Spitalul Judeţean Braşov cu diagnosticul de "ingestie voluntară de medicamente şi alcool", în timp ce copilul a fost internat la Spitalul de Copii Braşov, la secţia de terapie Intensivă, suferind o "intoxicaţie acută medicamentoasă".

Cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, şi se fac cercetări în cauză faţă de mama copilului intoxicat. În funcţie de concluziile medico-legale, se va stabili încadrarea juridică a faptei, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, Lucreţia Teleki,

Cei doi se află în continuare în spital, însă starea lor s-a ameliorat şi sunt acum în afara pericolului.

CITEŞTE ŞI:

Apropiaţii braşovencei care a luat somnifere, şocaţi de gestul acesteia

Copilul pe care mama lui ar fi încercat să-l omoare cu somnifere a fost externat

Băiatul braşovencei care a încercat să se sinucidă ar putea ajunge în grija tatălui

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite