Comportamentul mamei criminale din Braşov, analizat de medicii de la „Mina Minovici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Monica Iudeanu (27 de ani), mama care şi-a decapitat bebeluşul de doar şase luni, este supusă unei expertize psihiatrice de specialiştii de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici" din Bucureşti.

Citeşte aici cum a avut loc oribila crimă

Anchetatorii spun însă că expertiza psihiatrică va dura cel puţin două săptămâni fiindcă procedura este destul de complicată şi va mai dura până când vor fi gata şi rezultatele. În tot acest timp, Monica Iudeanu se află internată la Spitalul Peniteciar Jilava.

Femeia ucigaşă spune că Dumnezeu i-a cerut să comită crima


„Urmează să fie examinată în comisie, în regim de internare, ceea ce fac acum medicii legişti. Nu putem să spunem perioada în care ne vor trimite rezultatele. Asta nu depinde de noi, ci de dânşii. Procedura e complicată pentru că e vorba de omor, şi nu de orice fel de omor, ci aşa cum ştiţi, omor asupra propriului copil, care avea o vârstă extrem de fragedă", a declarat pentru Ştirile MixTv Lucreţia Teleki, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Expertiza psihiatrică va stabili dacă Monica Iudeanu a avut sau nu discernământ atunci când şi-a decapitat bebeluşul cu un satâr.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite