Cardiologul din Braşov, acuzat de viol, se poate întoarce la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta este cabinetul medical al lui Horaţiu Rus în incinta căruia aveau loc actele sexuale (Fotografii: Adevărul Braşov)
Acesta este cabinetul medical al lui Horaţiu Rus în incinta căruia aveau loc actele sexuale (Fotografii: Adevărul Braşov)

Şi asta începând chiar de miercuri, pentru că, spun reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă Braşov, legea îi obligă să îl concedieze pe medic numai în cazul în care acesta stă în arest preventiv 30 de zile.

Medicul Horaţiu Rus s-a aflat în arest preventiv din data de 10 aprilie. El a fost arestat sub acuzaţiile de viol şi act sexual cu un minor. Ancheta a stabilit că a întreţinut relaţii sexuale de tip homosexual cu doi dintre pacienţii săi, aflaţi sub tratament, exercitând asupra lor o violenţă psihologică.

Mai exact, acei copii, cardiaci fiind, se aflau sub tratament medical. Pentru că nu aveau bani să-şi cumpere medicamentele, Rus îi condiţiona, oferindu-le tratamentul în schimbul întreţinerii unor raporturi sexuale.

Sâmbătă, o instanţă a Curţii de Apel Braşov a decis ca medicul să fie eliberat sub control judiciar, astfel că, odată pus în libertate, cardiologul se poate întoarce liniştit la muncă.

Citiţi aici cum a fost destructurată gruparea de proxeneţi

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite