Braşov: Victima exploziei violente de la Zărneşti va fi externată curând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurora Mătăsaru, proprietara garsonierei din Zărneşti, în care s-a produs puternica deflagraţie de pe 9 februarie, se simte mai bine, iar medicii spun că o vor externa în curând.

O femeie a fost rănită şi mai multe apartamente afectate. Acesta a fost bilanţul exploziei violente, care a avut loc pe 9 februarie, într-un bloc din Zărneşti. În urma puternicei deflagraţii produse din cauza acumulării de gaze, proprietara garsonierei, Aurora Mătăsaru, a fost rănită, iar uşile şi ferestrele apartamentelor învecinate au fost distruse.

La acea dată, victima de 41 de ani, a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov. Ea suferise arsuri de gradul II şi III la membrele superioare, inferioare şi în zona feţei.

Acum, medicii de la Spitalul Judeţean spun că femeia se simte mult mai bine şi că în curând ar putea fi externată. „Femeia se află internată la secţia de Chirurgie Plastică a spitalului şi se simte mult mai bine. Arsurile din zona feţei s-au vindecat, iar acum este tratată pentru rănile de pe mâini. Dacă lucrurile evoluează bine, femeia ar putea fi externată în curând“, a declarat dr. Ioana Chiţea, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Braşov.

În momentul exploziei proprietara avea detectorul de gaz scos din priză. CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE EXPLOZIE

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite