Braşov: Târg de primăvară, în culori de fashing nemţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătoarea primăverii de la Braşov va include şapte evenimente, construite româneşte, după modelul nemţesc. Şirul evenimentelor va debuta în februarie şi se va termina în aprilie. Organizatorii pun la cale surprize culinare, dar şi sfaturi vestimentare şi de amenajare a locuinţei.

NU RATA:

Sejur romantic la munte, de Ziua Îndrăgostiţilor

Succesul pe care Ocktoberfestul şi Târgul de Crăciun l-au avut la Braşov, i-a determinat pe organizatori să pună în scenă un nou spectacol...de primăvară. Startul distracţiei va fi dat în 11 februarie, la Complexul Olimpia, şi va sta sub semnul „dragostei".

Pe parcursul a patru zile, aici va avea loc „Carnavalul Îndrăgostiţilor", petrecere care va combina distracţia românească cu fashingul german (sărbătoare carnaval).

36 de căsuţe îi vor aştepta pe îndrăgostiţii de toate vârstele cu specialităţi culinare şi surprize specifice perioadei.

Vafele olandeze, marţipanul, inimioarele de ciocolată sau migdalele trase în zahăr sunt doar câteva dintre bunătăţile care vor fi vândute la carnaval.

Ca atmosfera să fie completă, nu vor lipsi măştile, iar îndrăgostiţii vor defila pe gheaţă în costume inedite.

De Valentine's Day, la Olimpia se vor oficia căsătorii „de o zi" pentru cuplurile prezente la carnaval. Îndrăgostiţii pot câştiga un weekend romantic, într-o locaţie inedită sau o pereche de verighete, prin tragere la sorţi.

Credem că va fi mare aglomeraţie la Olimpia, în 14 februarie. Distracţia este garantată, iar premiile sunt atrăgătoare", a declarat Anemona Hermeneanu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Primul târg de vintage

Seria evenimentelor de la Olimpia va continua  cu un Târg de Vintage & Hand made între 18 şi 21 februarie, unde turiştii şi braşovenii vor găsi haine, accesorii, incălţăminte, dar şi decoraţiuni cu stil.

În cele 36 de căsuţe, colecţionarii vor vinde ceasuri, oglinzi spectaculoase, obiecte mărunte de decor sau bijuterii vechi.

Tot aici, artizanii vor expune manuşi, feţe de masă, măşti şi gablonţuri făcute manual. Organizatorii promit mult ceai şi turtă dulce, dar şi alte „delicatese dulci". Muzica clasică şi jazz-ul vor întregi atmosfera boemă.

Târgul Mărţişorului

Pentru că este vorba despre „Sărbătoarea Primăverii", organizatorii nu aveau cum să uite de mărţişoare. Un alt târg cu specific va reuni la Olimpia zeci de tipuri de mărţişoare şi felicitări. Se vor pregăti chiar şi specialităţi culinare, în formă de mărţişoare. Târgul Mărţişorului va fi din 25 februarie până în 8 martie.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite