Braşov: Spectacol de graţie, la Şcoala Generală 25 (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

35 de gimnaste începătoare şi 6 de la gimnastică ritmică de performanţă au oferit în această seară un spectacol extraordinar la Şcoala Generală Nr.25, din Răcădău.

Gimnastele, reunite la serbarea de sfârşit de an a începătoarelor, din cadrul Asociaţiei „Gym Team Braşov", au prezentat fraţilor, părinţilor şi bunicilor ce au învăţat într-un an de antrenamente.

VEZI AICI FOTOGALERIE

image

Mişcările graţioase ale micuţelor gimaste au stârnit ropote de aplauze. Acestea au fost antrenate de de Simona Banciu, Carla Stoica şi Alina State.

image

FOTOGALERIE Braşovul are campioane naţionale la gimnastică ritmică

Numerele celor şase gimnaste de performanţă, Rebeca Anton, Daria Balmuj, Mara David, Miruna Urdea, Ana Maria Todică şi Ana Frîncu le-au ambiţionat pe începătoare să îşi dea şi mai mult silinţa la antrenamente, pentru a fi selectate şi ele în categoria sportivelor de performanţă.

image

„Îmi place tare mult gimastica. Prefer să mă antrenez decât să stau în faţa blocului. Vreau să fiu mereu pe locul I", a declarat Rebeca Anton, care este campioană naţională la categoria Mica Gimnastă.

image

La finalul spectacolului fiecare gimnastă a fost premiată cu câte o diplomă şi o medalie, drept răsplată pentru performanţă.

image

Următoarele înscrieri pentru cursurile de gimnastică ritmică se vor face la începutul anului şcolar.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite