Braşov: Reţeaua de magazine Hard Discount, în insolvenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma Hard Discunt se confruntă cu mari dificultăţi finanicare. Conform planului de redresare al societăţii, datoriile acesteia erau de 26.746.493 lei, dintre care 34% sunt creanţe bancare, garantate cu marfă, imobile şi conturi în bănci, 4,4% sun creanţe bugetare, 53,4% creanţe chirografare faţă de furnizorii de mărfuri şi servicii şi 8,2% sunt creanţele asociatului.

Prin planul de eşalonare, cabinetul de insolvenţă Grama Ana solicită eşalonarea datoriilor pe o perioadă de 18 luni, cu posibilitatea de a fi prelungite până la 24 de luni. De asemenea, solicită suspendarea temporară a executărilor silite contra SC Hard Discount, la această oră fiind executate biletele la ordin neonorate la scadenţă.

Firma are mari probleme şi în Alba

Hard Discount s-a înfiinţat în 2002 şi are capital integral privat, care la 31.12.2009 era de 810.200 de lei. Sediul societăţii este în comuna Cristian, pe str. Soarelui, iar în Braşov a deschis puncte de lucru de comercilizare cu amănuntul a produselor alimentare pe str. Gloriei, la complexul Cerna, la subsolul magazinului Star (închis în urmă cu mai multe luni), pe str. Saturn nr.1, pe str. 13 Decembrie nr. 17, pe str. Griviţei nr. 38A, în Răcădău, pe str. Smeurei şi unul în Săcele.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite