Braşov: Poliţiştii de la Circulaţie vor intensifica monitorizarea trecerilor de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia a fost luată după ce, în ultimele zile, mai mulţi pietoni au fost accidentaţi pe zebră, ca urmare a faptului că şoferii nu le-au acordat prioritate de trecere.

Citeşte aici păţania unui braşovean: A căzut mortul peste el, în staţia de autobuz

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Braşov, comisarul şef Claudiu Tămârjan, „în fiecare zi a săptămânii, dacă nu apare altceva, patru-cinci echipaje vor acţiona pe linie de neacordare prioritate de trecere a pietonilor. Echipajele vor fi prezente la trecerile de pietoni de pe B-dul Gării, de pe străzile Zizinului, Eroilor şi Griviţei, dar şi în alte locuri unde constatăm că şoferii nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Vor acţiona inclusiv echipajele de pe Drumurile Naţionale, câte o oră-două, pe zi", a precizat comisarul şef Claudiu Tămârjan.

Decizia de a intensifica verificările pe linie de acordare prioritate trecere pietoni a fost luată după ce numai ieri au avut loc cinci accidente de circulaţie. Toate s-au produs din cauza faptului că şoferii autoturismelor implicate nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, care s-au angajat in traversarea strazii pe treceri de pietoni marcate şi semnalizate. Din accidente a rezultat vătămarea corporala gravă a pietonilor, dintre care unul era minor, şi decesul unuia dintre ei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite