Braşov: A căzut mortul peste el, în staţia de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

I s-a întâmplat unui braşovean, care, în timp ce aştepta autobuzul, s-a trezit că este doborât la pământ de un alt bărbat. Acesta din urmă a fost proiectat în staţia R.A.T după ce a fost lovit în plin de autoturism, care l-a accidentat mortal.

Incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 06.50, pe strada Zizinului. Bărbatul accidentat mortal, M.V., de 41 de ani, traversa strada regulamentar, pe la trecerea de pietoni. În acel moment, şoferul unui autoturism, M.O., de 28 de ani, nu i-a acordat prioritate de trecere şi l-a accidentat mortal. „Din impact, victima a fost proiectată în staţia R.A.T, căzând peste un cetăţean, care aştepta autobuzul, şi care a fost accidentat uşor. Cadavrul victimei a fost transportat la LML Braşov, iar cercetările sunt continuate de poliţişti", se precizează într-un comunicat de presă, remis azi de IPJ Braşov.

Poliţiştii sunt în alertă

Oamenii legii sunt în alertă după ce, numai ieri, au avut loc, alte patru astfel de accidente de circulaţie, în care conducatorii autoturismelor implicate nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, care s-au angajat în traversarea străzii pe treceri de pietoni marcate şi semnalizate. În afară de impactul mortal care s-a produs pe strada Zizinului, ceilalţi pietoni au fost accidentaţi uşor, însă printre victime s-a numărat şi un copil.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite