Soţului profei găsite moarte, medic militar şi rocker obscen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al profesoarei a fost găsit în podul liceului, foto: Ionuţ Dincă
Trupul neînsufleţit al profesoarei a fost găsit în podul liceului, foto: Ionuţ Dincă

Descoperirea macabră  din podul liceului „Unirea" ridică întrebări, la care anchetatorii nu au găsit încă răspuns. Nimeni nu poate spune momentan cum a ajuns corpul Georgetei Tănase în podul Colegiului „Unirea", mai ales că profesoara nu avea cheie de la acea încăpere.

De parcă anchetatorii nu ar avea destule de rezolvat, comportamentul soţului profesoarei este cel puţin dubios. Fără a părea afectat  de moartea doţiei, acesta s-a afişat la fereastra apartamentului conjugal şi a avut grijă să se războieasă cu ziariştii, fără a avea alte griji.

CITEŞTE MAI MULTE AICI AICI:

Soţului profei găsite moarte, medic militar şi rocker obscen

Profesoara dispărută, găsită moartă în podul liceului / UPDATE

Profesoara găsită moartă în podul unui liceu ar fi putut muri de hipotermie

Anchetatorii nu pot spune până la acest moment dacă femeia s-a sinucis sau a fost omorâtă. Poliţiştii au descoperit lângă corpul profesoarei, geanta acesteia, în care se aflau două corzi de alpinism, tăiate la dimensiuni diferite, pe care femeia ar fi putut să le folosească dacă ar fi dorit să se spânzure. Cauza morţii va fi stabilită de autopsie.

Misterul morţii bântuie liceul

Colegii şi elevii sunt în continuare şocaţi. „Ce se întâmplă este chiar SF. Nu am idee cum ar fi putut ajunge cadavrul acolo. Suntem toţi îngroziţi şi îmi pun problema dacă nu ar trebui să ne facem griji şi pentru noi. Este cu adevărat cutremurător, iar eu nu-mi pot reveni din şoc. Am vorbit şi cu o altă colegă. Tremura toată şi spunea că se teme să vină la şcoală ", a declarat Mariana Vlad, una dintre colegele profesoarei moarte.

Elevii încearcă să găsească explicaţii

 „Nu cred nicio clipă în varianta sinuciderii, pentru că doamna Tănase nu era genul. Cred că a fost omorâtă. Nu ştiu însă de ce i-ar fi dorit cineva răul", a declarat Cătălin Ionaşcu, fost elev.

image

Nimeni nu poate spune cum a ajuns profesoara în pod. „Uşa care duce spre pod stă încuiată, iar profesorii nu au cheie de acolo. Cel puţin teoretic, doamna profesoara ar fi trebuit să solicite cheia ca să intre acolo, iar eu nu am cunoştinţă de aşa ceva.

Din câte ştiu eu, ieri când au venit poliţiştii, uşa la pod era încuiată", a spus Gabriela Hurghiş, directoarea liceului. 

S-a schimbat brusc

Elevii povestesc că profesoara era o fire foarte deschisă şi că îşi iubea meseria, familia şi viaţa. În excursiile organizate ea prefera soarele şi înotul. În ultimele luni, Georgeta Tănase îşi schimbase radical comportamentul.

„Era o persoană plină de viaţă şi era foarte apropiată de noi. În ultima vreme însă, era de nerecunoscut. Venea la ore şi ne preda sec, fără să mai discute nimic cu noi. Se vedea că este foarte tristă", Roxana Hiriş, fostă elevă.

Şi vecinii au observat acelaşi lucru. „În ultima vreme era abătută şi nu prea vorbea. Nu ştiu dacă avea probleme financiare sau în familie. Soţul ei este mai retras, nu vorbeşte foarte mult", a declarat Iosif Tonceanu, vecin.

Întrebări la care anchetatorii nu au răspuns:

1.     Cum a intrat profesoara în pod, în condiţiile în care nu a cerut nimănui cheie?

2.     De ce nu a fost descoperit corpul la primele verificări ale poliţiştilor?

3.     De ce ieri s-au efectuat căutări în podul şcolii, dacă poliţiştii nu au avut niciun indiciu?

4.     Mai este vreo persoană implicată în acest caz?

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite