Braşov: Profesoara dispărută, găsită moartă în podul liceului / UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgeta Tănase a dispărut fara urmă din 18 decembrie 2009
Georgeta Tănase a dispărut fara urmă din 18 decembrie 2009

Corpul Georgetei Tănase a fost găsit în podul Colegiului Naţional „Unirea", unde preda cu jumătate de normă, la două luni şi jumătate de la dispariţie.

CITEŞTE ŞI:

Soţului profei găsite moarte, medic militar şi rocker obscen

Profesoara găsită moartă în podul unui liceu ar fi putut muri de hipotermie

ORA 12.30 – Anchetatorii cred că profesoara a murit la câteva zile de la dispariţie, pentru că în 19 decembrie corpul ei nu se afla în podul liceului „A fost atunci căutată chiar şi în podul Colegiului Naţional Unirea, unde a fost găsită acum, dar nu era acolo. Toate zonele din apropiere au fost puricate“ a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt Poliţia Braşov.

Surse din rândul anchetatorilor spun că au încetat căutările după căderea zăpezii pentru că ar fi fost aproape imposibil de găsit dacă se afla undeva, în natură. Aseară au fost reluate cu 16 poliţişti şi 20 de jandarmi şi în această dimineaţă au urcat din nou în podul liceului, unde a fost găsită întinsă pe jos. Cadavrul nu se află în stare avansată de putrefacţie şi a putut fi identificat cu uşurinţă.

CITEŞTE MAI JOS MAI MULTE DETALII

EXCLUSIV / Profesoara dispărută aştepta o moştenire

În 18 decembrie 2009, Georgeta Tănase a ieşit din casă, la ora 08.00. Nu s-a mai întors şi chiar în dimineaţa acelei zile a fost văzută de un copil al vecinilor plimbându-se ore în şir pe aleea de lângă bloc.

Varianta cea mai vehiculată a fost cea a sinuciderii.

Când a fost descoperit, corpul femeii era întins pe jos şi nu se afla în stare avansată de putrefacţie.

Profesoara avea datorii mari la colegii de serviciu şi în ultima perioadă avea dureri foarte mari de spate, din cauza unor afecţiuni la coloană pentru care şi-a luat concediu medical în decembrie.

„Era un profesor conştiincios, pasionat de meserie şi nu lipsea decât atunci când avea concediu medical", spune despre ea directoarea Colegiului Naţional Unirea, Gabriela Hurghiş.

image

Profesoara, preda cu jumătate de normă la Colegiul Naţional „Unirea" şi era titulară pe post la Colegiul de Informatică.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite