Legiştii spun că cei doi ofiţeri DGA, decedaţi la Lunca Câlnicului, nu ar fi avut nicio şansă de supravieţuire VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii care le-au făcut autopsia spun că, în urma impactului, aceştia au suferit răni atât de grave încât au murit pe loc.

Ocupantul din spatele maşinii, Sorin Gonţea, de 44 de ani, a suferit leziuni la cap şi leziuni interne foarte grave, iar şoferul Logan-ului, Ovidiu Mâtcă, de 37 de ani, a suferit leziuni în zona capului şi a toracelui. „Au murit aproape pe loc. Nu exista nicio şansă de supravieţuire. Eu am făcut autopsia unuia dintre ofiţeri, pe care l-am cunoscut personal. Este foarte greu să scrii certificatul de deces pentru o persoană pe care o cunoşteai", a spus Oana Toma, medic legist.

Cum s-a întâmplat tragedia, CITEŞTE AICI

Familiile celor doi ofiţeri sunt împietrite de durere.

image

Sorin Gonţea (foto sus), cel care stătea pe locul din spate al maşinii, era necăsătorit. În urma lui a rămas o soră mai mare şi o mamă bătrână, de 88 de ani, operată pe inimă. Tătăl lui a murit în urmă cu câţiva ani.

Sorin Gonţea a fost un ofiţer de poliţie excepţional. Înainte de a veni la DGA Braşov, în mai anul acesta, Sorin a lucrat la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Braşov. A fost un judiciarist foarte bine pregătit.   

image

Ovidiu Mâtcă era singurul copil, iar părinţii lui sunt încă în stare de şoc. Astăzi, tatăl lui a venit la sediul DGA Braşov pentru a lua un costum al fiului său, care rămăsese la sediul instituţiei. „Era singurul nostru copil. Conducea  de la vârsta de 18 ani şi era foarte prudent. De fiecare dată când eu intram într-o depăşire, el mă certa.Şoferii trebuiau să se dea la o parte când au văzut girofarul, că aşa spune legea. Degeaba încearcă acum să se muşamalizeze!", a spus Emanuel Mâtcă (foto sus), tatăl lui Ovidiu.

Accidentul de la Lunca Câlnicului a intrat şi în atenţia procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, iar ancheta se pare că va fi una complexă. „Tot ce pot să vă spun este că, în momentul de faţă, se efectuează cercetări viziavi de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi se fac cercetări şi sub aspectul săvârşirii unui accident de muncă, întrucât există indicii cu privire la faptul că cei implicaţi în accident erau în exercitarea atribuţiilor de serviciu", a spus procurorul Felicia Vlad (foto stânga), purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.  

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite