Braşov: FOTOGALERIE Doi ofiţeri morţi şi şeful DGA Braşov rănit grav, în accidentul de pe DN 11 - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident a avut loc miercuri, în jurul orei 17,00, pe raza comunei Prejmer, la Lunca Câlnicului, pe DN 11.

21.00 Cei trei ofiţeri DGA care se aflau în Dacia Logan sunt: Paul Răvoiu, şeful instituţiei, Sorin Gonţea şi Ovidiu Mâtcă. Potrivit anchetatorilor, ofiţerii se aflau într-o misiune de executare a unui mandat de aducere a unei persoane din Piatra Neamţ. Ironia sorţii a fost că persoana căutată nu a fost găsită, aşa că mascaţii şi ofiţerii DGA au făcut cale întoarsă spre Braşov. Din păcate, doi dintre ei nu au mai ajuns acasă. 

image

Din cauza producerii accidentului, circulaţia pe DN11, pe raza localităţii Lunca Câlnicului, a fost oprită mai bine de trei ore, pe ambele sensuri de mers. Traficul a fost deblocat numai după ce au fost finalizate cercetările de la faţa locului.  

image

19.20. Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, comisarul şef Claudiu Tămârjan dă primele declaraţii cu privire la producerea accidentului. „Din primele cercetări conducătorul unui autoturism Dacia Logan a pătruns pe contrasens şi a intrat cu maşina într-un TIR, care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi al unui ocupant al autoturismului. Supravieţuitorul este în stare gravă şi a fost transportat la Bucureşti. Efectuăm verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Nu a fost vorba de o coloană oficială de maşini ci ele se deplasau la o misiune. Semnalele optice şi acustice erau în funcţiune“, a spus şeful Poliţiei Rutiere Braşov. 

image

18.30 Martorii care au asistat la producerea accidentului spun că şoferul TIR-ului nu a mai avut cum să evite impactul. „M-a depăşit o coloană oficială,formată dintr-un Mercedes Vito, în care erau mascaţii, şi o Dacie Logan. Nu am auzit niciun sirenă. Doar duba cu mascaţi avea semnalele luminoase aprinse, iar Logan-ul avea un girofar mic. După ce am fost depăşit, din Mercedes s-a auzit «Trageţi pe dreapta!». Mercedesul a intrat în depăşire şi Loganul l-a urmat în coloană, fără ca şoferul acestuia să se asigure. Pe contrasens venea un TIR şi Dacia a intrat în el. Şoferul TIR-ului a tras dreapta de volan, dar nu a reuşit să evite impactul“, a spus David Cosmin, martor (foto stânga).

image
image

18.10 Şeful DGA Braşov, Paul Răvoiu, este în stare foarte gravă şi este transportat către un spital din Târgu-Mureş. Avem confirmarea că ceilalţi doi ofiţeri decedaţi făceau parte din structurile Direcţiei Generale Anticorupţie Braşov. Ei se întorceau dintr-o misiune de la Vaslui.

image
image

17.20 Potrivit informaţiilor reporterului „Adevărul de Seară“, prezent la locul accidentului, este vorba de doi morţi, ofiţeri din structurile MAI, dintre care unul aparţine Direcţiei de Intervenţie Rapidă. Potrivit primelor informaţii, era o coloană oficială, o dubă plină cu mascaţi, cu girofarul pornit, a intrat într-o depăşire, urmată de Loganul MAI. Şoferul Loganului se pare că a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, într-un TIR, impactul fiind extrem de violent.

image

Potrivit dispeceratului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, accidentul s-a produs la pasarela de la intrarea în Lunca Câlnicului. Două persoane sunt încarcerate. La faţa locului au fost trimise ambulanţele şi maşinile de descarcerare. Traficul se desfăşoară cu greutate în zonă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite