Braşov: Jandarmii, deţinuţii şi persoanele cu dizabilităţi se alătură campaniei „Let’s do it Romania“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ei vor participa la acţiunea de ecologizare care va avea loc sâmbătă, pe raza judeţului Braşov.

CITEŞTE ŞI:

Brasovul, locul 1 la mobilizarea voluntarilor pentru „Let's Do It Romania!"

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ), lt. Ciprian Aldea, din partea instituţiei vor fi prezenţi 13 jandarmi, de la Secţiile de jandarmi montane Predeal şi Braşov şi de la Postul de jandarmi montan Sâmbăta.

Jandarmii din cadrul IJJ Braşov sunt alături de campania "Let's do it Romania". Participăm alături de voluntarii angrenaţi în această campanie, atât pentru ecologizarea zonelor turistice, cât şi în fiecare zi de misiune, cu sfaturi pentru turişti, cum să se comporte pe traseele turistice, ce echipament să aibă şi cât de dificile sunt acestea", a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov, lt. Ciprian Aldea. Alături de ei vor participa şi colegii lor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista“ Braşov.

Şi deţinuţii de la Penitenciarul de maximă siguranţă Codlea se vor alătura campaniei de curăţenie. Opt persoane private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Codlea, clasificate în regim deschis, vor participa la campania de curăţenie Let's do it Romania. Începând cu ora 9, cei 8 voluntari vor efectua salubrizarea spaţiilor verzi din zona pârâului Vulcăniţa.

Scopurile şi obiectivele acestei acţiuni sunt stimularea motivaţiei pentru protecţia mediului şi formarea comportamentului ecologic adecvat, pregătirea persoanelor private de libertate în vederea liberării şi reintegrării lor în societate prin asumarea unor responsabilităţi sociale. conştientizarea şi informarea populaţiei asupra importanţei menţinerii unui mediu cât mai curat", a spus purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Codlea, comisarul Dan Rusu.

Şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov s-a alaturat campaniei „Let's do it, Romania". Astfel, 30 de tineri cu dizabilităti de la Centrul de Reabilitare Şcolară Brădet vor participa, sâmbătă, la acţiunea de ecologizare a Văii Doftana, aflată în imediata apropiere a centrului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite