Brasovul, locul 1 la mobilizarea voluntarilor pentru „Let’s Do It Romania!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În judeţul Braşov s-a înregistrat cea mai spectaculoasă mobilizare de voluntari pentru Campania „Let's Do It Romania!“. Numărul voluntarilor din judeţul Braşov înscrişi pentru marea acţiune de curăţenie naţională a ajuns, ieri, la cifra record de 6.300. 

„Echipa din Braşov continuă să ne uimească cu performanţele ei, reuşind să ajungă pe locul 1 în ţară ca număr de voluntari înscrişi (peste 6.300 în acest moment), depăşind chiar Bucureştiul! Sincere felicitări pentru mobilizarea din Braşov!!“, cam aşa suna mesajul primit, ieri, de responsbailii de proiect de la Braşov.

Jandarmii, deţinuţii şi persoanele cu dizabilităţi se alătură campaniei „Let's do it Romania"

Echipa braşoveană mulţumeşte tuturor voluntarilor înscrişi şi îi aşteaptă să ajungă la marea acţiune de curăţenie, care va avea loc sâmbătă, între orele 8.00 şi 15.00. Aceştia sunt invitaţi să vină pregătiţi cu o rolă de saci (120 litri) şi o pereche de mănuşi, îar cei care nu vor avea posibilitatea să achiziţioneze astfel de materiale vor primi saci şi mănuşi de la Punctul De Înregistrare de la Liceul Unirea.

HARTA PUNCTULUI DE ÎNREGISTRARE:

image

Organizatorii braşoveni fac în continuare apel către voluntarii înscrişi pe site şi către voluntarii care vor veni sâmbătă dimineaţă la Punctul de Înregistrare de la Liceul Unirea.

La finalul acţiunii de colectare, voluntarii sunt rugaţi să revină la punctul de înregistrare pentru a comunica rezultatul acţiunii.

Harta României făcută din capace de PET poate fi văzută în Piaţa Sfatului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite