Braşov: Încă un mort pe DN 13 – „Drumul Morţii“ (UPDATE) / FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani a murit după ce maşina în care se afla, un Ford Fiesta, s-a izbit în plin de un tir. Şoferul maşinii de mare tonaj şi fiul acestuia, aflat şi el în cabină au fost grav răniţi.

Accidentul s-a produs în zona Hanului din Ardeal, situat între Stupini şi Feldioara. Ciruclaţia este blocată pe sensul de mers Braşov - Sighişoara. DN 13 este supranumit şi „Drumul Morţii".

Vezi aici FOTOGALERIE de la trgedia de pe „Drumul Morţii“

Weekend-ul trecut un jandarm din Bistriţa şi-a pierdut viaţa în Pădurea Bogăţii, după ce a intrat cu maşina tot într-un tir.

Update ora 11.45

Cumplitul accident de circulaţie s-a produs la câteva minute după ora 10.00, pe drumul naţional 13, între Stupini şi Feldioara.

image

Un tânăr de numai 23 de ani se îndrepta cu maşina sa spre Sighişoara. Se pare că bărbatul a fost nevoit să evite un autoturism care intrase în depăşire, pe contrasens. Maşina tânărului a ajuns pe sensul opus de mers şi s-a izbit violent de un tir.

image

Şoferul autoturismului a murit pe loc, cu capul zdrobit.  Conducătorul tirului şi fiul acestuia, în vârstă de 10 ani, au ajuns la spital cu mai multe leziuni.

image

„Două echipaje SMURD au intervenit la locul accidentului şi au preluat victimele. Un echipaj al descarcerării a fost pregătit să-l scoată pe şoferul autoturismului dintre fiare, însă tânărul nu a mai putut fi salvat", a declarat lt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Circulaţia pe DN 13 a fost blocată aproape o oră. Coloanele de maşini s-au întins pe mai mulţi kilometri. „Circulaţia a fost oprită pentru efectuarea măsurătorilor, la locul accidentului . reluarea traficului se va face alternativ, pe un singur sens de mers", a spus subcomisar Ionel Onosa, de la Poliţia Rutieră Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite