„Drumul morţii“ şi-a luat din nou tributul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 26 de ani şi-a pierdut viaţa şi altul de 36 de ani a fost grav rănit în urma a două accidente de circulaţie petrecute aseară, în jurul orei 20.00. DN 1 şi DN 13 au fost „destinaţiile" echipajelor SMURD şi ale Poliţiei.

„Drumul morţii" (DN 13) a mai făcut o victimă. Un moment de neatenţie a fost suficient pentru ca un drum spre casă să se transforme într-o tragedie.  În zona Pădurea Bogăţii, la ieşirea spre Rupea, un bărbat de 26 de ani a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR, care circula regulamentar.  

În urma impactului, tânărul a rămas captiv în maşina care s-a transformat într-un morman de fiare. Echipele de descarcerare, care s-au deplasat la faţa locului, au avut o misiune dificilă deoarece maşina bărbatului era, practic, zdrobită. Din păcate, medicii l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. „Impactul a fost extrem de puternic, iar din nefericire nu s-au mai putut efectua manevre de resuscitare deoarece şoferul decedase", a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov. 

Accident la Ţimişu de Sus

Tot neatenţia, dar şi viteza au dus la un accident şi de pe DN1, în apropierea localităţii Timişu de Sus. Şoferul unei Dacii, un bărbat de 36 de ani, a pierdut controlul volanului, moment în care autoturismul a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe marginea drumului.

Bărbatul a fost găsit de echipele SMURD de la Detaşamentul de pompieri Predeal în stare de şoc, dar conştient. Şoferul Daciei acuza dureri în zona toracică şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean. Din fericire rănile nu au fost grave.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite