Braşov: Gala Premiilor de Excelenţă în Turism, la Râşnov (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Râşnovenii au asistat, în această seară, la cea de-a doua ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Turism, organizată de Asociaţia Rosenau Turism. În cadrul evenimentului s-au premiat reprezentanţi ai instituţiilor şi alte diverse personalităţi care au sprijinit activitatea turistică, de anul trecut, desfăşurată la Râşnov.

Premiile şi momentele artistice s-au ţinut lanţ la Casa de Cultură din Râşnov. Directorul Direcţiei de Cultură Râşnov, istoricul Nicolae Pepene, a fost prima personalitate premiată pentru numeroasele proiecte culturale derulate pentru atragerea turiştilor. De asemenea, voordonatorul Polului de Creştere Braşov, Mihai Veştea, a primit mulţumirile râşnovenilor pentru diversele proiecte europene derulate pentru ca Râşnovul să devină, în curând, „capitala turismului românesc“.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA EVENIMENT

Tot astă seară au fost lăudaţi şi premiaţi Puiu Gaspar şi Nicolae Dogaru, membri ai Federaţiei Române de Schi şi Biatlon din Râşnov, pentru sportivii pe care i-au pregătit pentru diverse competiţii ale sporturilor de iarnă. „Gala premiilor vine să mulţumească tuturor celor care ne-au sprijin în derularea activităţilor întreprinse cu scopul de a transforma Râşnovul în principalul punct de atracţie din România. Prin toate acţiunile pe care le derulăm vrem să oferit râşnovenilor şi turiştilor, posibilitatea de a-şi petrece timpul cât mai plăcut, indiferent de anotimp“, a declarat primarul Râşnovului, Adrian Veştea.

La Casa de Cultură a fost lansată şi cea de-a doua ediţie a albumului „Râşnov. În numele trandafirului“, o monografie complexă, care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui râşnovean. CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE ALBUM

„Albumul este cea mai mare realizare a noastră şi ne bucură faptul că am avut sprijinul celor trei autori de marcă. Acesta este destinat atât comunităţii, cât şi turiştilor, care sperăm se ne viziteze într-un număr cât mai mare“, a mai spus primarul Adrian Veştea.

Evenimentul a fost presărat cu diferite momente artistice de excepţie. Mai întâi, pe scena Casei de Cultură au urcat două perechi de dansatori profesionişti, care au impresionat întreaga sală cu mişcări inedite. Este vorba despre Sebastian Mititelu, Diana Şerb, Mircea Ioaneş şi Anamaria Mititelu, care nu au împlinit nici măcar 14 ani, dar au reuşit să se facă remarcaţi datorită eleganţei şi expresivităţii cu care dansează.

image
image

În plus, pe scena din Râşnov a cântat Mihai Trăistariu, cel care a organizat, anul trecut, în Cetate un festival pentru copii; Costel Lăzăroiu, devenit cunoscut datorită vocii sale speciale, care se asemănă izbitor cu cea a celebrului Dan Spătaru şi tânăra solistă Irina Ionescu, care a filmat un videoclip în Cetatea Râşnov.

IMAGINI DIN CETATE ŞI VIDEOCLIPUL IRINEI IONESCU

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite