Cinci suspecţi în cazul crimei din Noua. Printre ei o persoană cercetată pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au restrâns cercul de suspecţi în cazul misterioasei morţi a Violetei Teodorescu. Acesta este format din cinci persoane, printre care şi o persoană cercetată în trecut pentru trafic de droguri.

CITEŞTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A CRIMEI

Procuroii au coroborat probele în urma cercetării de la locul faptei şi au reuşit să identifice cinci suspecţi în cazul oribilei crime din Noua. Printre aceştia nu se află nicio persoană din familia victimei.

Din cercetările efectuate până în acest moment în cauză, s-a stabilit un cerc de suspecţi. Cercul de suspecţii s-a redus, numărul lor este, să spunem, de aproximativ cinci şi în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea contribuţiei acestor persoane la săvârşirea faptei. Printre suspecţi se află şi o persoană cercetată pentru trafic de droguri", a declarat Monica Munteanu, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

După ce suspecţii vor fi audiaţi, anchetatorii vor putea să refacă firul faptei şi să stabilească exact cum a fost omorâtă Violeta Teodorescu. Tot în următoarele zile procurorii vor stabili şi mobilul crimei.

Criminalul nu a luat nimic din casa avocatului din Noua

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite