Braşov: Criminalul nu a luat nimic din casa avocatului din Noua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au încheiat inventarierea bunurilor din vila în care Violeta Teodorescu a fost ucisă cu bestialitate, în urmă cu două zile. Membrii familiei sunt convinşi că din locuinţa lor, criminalul nu a furat nimic.

CITEŞTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A CRIMEI

Inventarierea bunurilor din casa avocatului braşovean a cărui soţie a fost ucisă a condus la o concluzie năucitoare. Agresorul sau agresorii care au pătruns în locuinţa victimei nu au sustras niciun bun din casă. Concluzia îi obligă pe anchetatori să ia în calcul, în continuare, o varietate de piste în cazul oribilei crime.

Tentativa de jaf nu este exclusă de specialişti pentru că atacatorul ar fi putut să aibă intenţia de a fura, dar ar fi putut fi oprit de întâlnirea cu victima sa. Agresorul a lovit-o pe femeie cu un cuţit, de 25 de ori, în zona gâtului, şi de 15 ori, cu un obiect dur, în zona capului. În urma multiplelor lovituri şi a hemoragiei masive, soţia avocatului a decedat.

Fără martori şi camere de supraveghere

Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecţi şi nu exclud nici varianta unui act de răzbunare sau posibilitatea ca autorul crimei să fie un cunoscut al familiei. Poliţiştii au găsit poarta şi uşa casei închise, dar nu încuiate şi nu au fost constatate urme de forţare pe niciuna dintre căile de acces. Victima a profesat în trecut ca medic psihiatru, iar soţul acesteia a actvivat ca procurer până în 1996.

De astăzi încep audierile colaboratorilor, vecinilor, cunoscuţilor şi persoanelor care s-au aflat în zonă la momentul producerii crimei. Soţul victimei a fost audiat în faza premergătoare a anchetei şi, cu siguranţă, va mai fi audiat pe parcursul cercetărilor. Până la acest moment, soţul nu a putut să ofere indicia în legătură cu un posibil mobil al crimei", a declarat Monica Munteanu, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

În zonă, anchetatorii nu au depistat camere de supraveghere, iar deocamdată nu a fost identificată nicio persoană care l-a văzut pe presupusul agresor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite