Braşov: Big Brother la examenul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

740 de potenţiali profesori vor trece astăzi prin emoţiile examenului de titularizare. Orice tentativă de fraudare va fi observată de camerele de supraveghere montate în sălile de examinare.

Titularizare 2011. Aproape 200 de dascăli au „chiulit" de la examen

Potrivit metodologiei de organizare a examenului de titularizare, în toate sălile de concurs vor fi instalate camere video de supraveghere", a confirmat Vasilica Diaconu, inspector adjunct al IŞJ.

Candidaţii din Braşov se luptă pentru a obţine una dintre cele 11 catedre titularizabile, dintre care 7 sunt pentru limba germană. Numărul catedreleor este foarte mic în comparaţie cu 38 de posturi, anul trecut şi 350 în urmă cu doi ani.

Examenul se va desfăşura la Colegiul Tehnic „Transilvania" şi la Şcoala Generală nr. 5. Candidaţii care vor să intre în învăţământ vor avea la dispoziţie şi câteva sute de posturi de suplinitori şi fracţii de normă, ce pot fi combinate pentru a realiza o normă întreagă.

Calendarul examenului

Rezultatele examenului de titularizare vor fi afişate în 18 iulie, urmând ca listele finale, de după contestaţii să fie afişate în 21 iulie.

În perioada 22-25 iulie va avea loc repartizarea în şedinţă publică, la nivel de centru de concurs sau unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7.00, pe posturile didactice sau catedrele vacante titularizabile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite