Braşov: Bal caritabil pentru Andreea Şerban, supravieţuitoarea accidentului de pe strada Carpaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supravieţuitoarea accidentului de pe strada Carpaţilor are nevoie de bani pentru a-şi continua recuperarea. Glam-Glam Braşov organizează diseară, de la ora 22.00, un „Smile Party" pentru Andreea Şerban, tânăra de 20 de ani, care a stat în comă 23 de zile.

Balul caritabil, promovat pe toate site-urile de socializare va reuni zeci de tineri dornici să o ajute pe Andreea să se însănătoşească. Pe lângă petrecere, în faţa clubului, pasionaţii de maşini îşi vor expune bolizii puternici şi vor colecta donaţii. Pe lângă acestea şi cei 20 de lei percepuţi pentru taxa de intrare, vor fi donaţi Andreei pentru recuperare.

Viaţa Andreei Şerban s-a schimbat radical toamna trecută. S-a aflat în maşina morţii, implicată în cumplitul accident de pe strada Carpaţilor, în care au pierit două tinere. „Pasionată de muzică, dans, tennis şi ski, Andreea reprezentă un model tipic al tânărului visător, optimist şi cu multe planuri de viitor. Deşi în timpul liber lucra ca ospătar, ea îşi dorea să termine o facultate şi să se realizeze atât pe plan profesional, cât şi pe plan spiritual", a spus Andreea Marina, o angajată a clubului şi prietena Andreei Şerban.

A stat 23 de zile în comă

După aproape o lună de agonie, Andreea a învins moartea şi spre imensa bucurie a familiei, s-a trezit din somnul adânc. În tot acest timp, aşteptarea familiei a fost mai lungă decât întreaga viaţă. „Tatăl, bolnav de inimă, nu a putut rezista la auzirea veştii cutremurătoare şi a suferit al treilea infarct, fiind la un pas de moarte. Mama fetei a avut o putere imensă. Să te uiţi la copilul tău şi să nu ştii dacă se va mai trezi vreodată este, cu siguranţă, cea mai mare provocare dată de Dumnezeu", a mai scris prietena Andreei pe un site de socializare.

Povestea fetei care a scăpat din maşina morţii

Andreea Şerban a suferit o semipareză pe partea stângă, acum fiind mereu dependentă de mâna ocrotitoare a mamei. Lipsa echilibrului, dar şi şocanta greutate de doar 35 de kilograme sunt impedimentele pe care tânăra trebuie să le depăşească pentru a putea reveni la o viaţă normală.

Familie cu probleme financiare

Şansele pentru însănătoşire sunt de 100%, dar este nevoie de timp şi bani. Tratamentele pentru recuperarea Andreei sunt mult prea scumpe pentru venitul familiei de doar 540 de lei pe lună. Tatăl fetei s-a pensionat pe caz de boală, mama ei a rămas fără servici odată cu închiderea uzinei Rulmentul, iar fratele Andreei încă nu şi-a găsit un loc de muncă. Familia locuieşte într-o garsonieră şi chiar dacă au multe neajunsuri, nu şi-au pierdut credinţa că Dumnezeu le va da putere să treacă peste toate greutăţile.

Oricine vrea să o ajute pe Andreea poate face donaţii în contul: RO 42 RNCB 058 204 780 781 0001, deschis la BCR.

VEZI AICI FOTO ŞI CUM A AVUT LOC ACCIDENTUL

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite