Braşov: Andreea Şerban a făcut primii paşi alături de prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Şerban (20 de ani), supravieţuitoarea teribilului accident de pe Carpaţilor, în urma căruia şi-au pierdut viaţa două tinere, a fost invitata de onoare a petrecerii organizate în scop caritabil de către prietenii săi. Prezenţa Andreei în club a însemnat o premieră. Fata a reuşit să facă primii săi paşi după accidentul care aproape că i-a distrus viaţa.

CITEŞTE AICI DESPRE ACCIDENTUL CARE I-A SCHIMBAT VIAŢA ANDREEI

Supravieţuitoarea teribilului accident de pe strada Carpaţilor a făcut un efort pentru a spune „prezent" la petrecerea organizată special pentru ea în Clubul Glam Glam.

Chiar dacă nu a putut dansa ca în trecut, Andreea s-a bucurat să-şi revadă prietenii. Alături de mama sa, care încă o mai ajută la deplasare, Andreea s-a bucurat, timp de două ore, de atmosfera de club şi de compania oamenilor care au dorit să facă un gest caritabil pentru ea.

image

Mă bucur foarte mult să fiu aici, înconjurată de prieteni. Le mulţumesc celor care mă ajută", a spus Andreea Şerban.

Povestea fetei care a scăpat din maşina morţii

Iniţiatoarea petrecerii caritabile a fost tiza ei, Andreea Marină, care s-a înscris la celebrul concurs „Dansez pentru tine", pentru a o ajuta pe Andreea să-şi revină.

Am fost la preselecţie la «Dansez pentru tine» şi acum aştept un răspuns. Eu şi Andreea am copilărit în acelaşi cartier şi ne cunoaştem de când eram copii. Am aflat de cazul ei şi mi-am zis că dacă pot să o ajut, de ce nu? Sper ca prin acest smile party să o ajutăm să reuşească să-şi plătească recuperarea", a spus Andreea Marină. La petrecerea de aseară s-au strâns aproximativ 1.300 de lei.

image

 Povestea Andreei

Andreea Şerban este singura supravieţuitoare a teribilului accident care a curmat destinele a două tinere de 20 de ani. În urma impactului, fata a stat 23 de zile în comă.

image

Acum, luptă în fiecare zi pentru a supravieţui unei semipareze pe partea stângă, care o împiedică să vorbească şi să meargă normal.

Recuperarea Andreei va dura mai mult de un an. Din păcate acum nici la şcoală nu mai merge. Era în clasa a XII-a când s-a petrecut tragedia. Le mulţumesc celor care ne susţin", a explicat Daniela Şerban, mama Andreei.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite