Braşov: Angajaţii CET, ameninţaţi cu disponibilizarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activitatea CET Braşov se va restrânge în următoare perioadă. Mai marii CET lucrează la realizarea unei organigrame ajustate, pentru că transportul agentului termic va rămâne în sarcina societăţii „Tekron".

CITEŞTE ŞI:

O firmă „fantomă", soluţia de salvare a CET Braşov

Cine este „Tektron“ Braşov

Zeci de angajaţi vor fi disponibilizaţi de la societatea CET Braşov.  „Activitatea trebuie restrânsă şi reorientată, pentru că dacă înainte ne ocupam de producţia energiei electrice, termice şi de trasportul agentului termic, de acum Tekron a preluat această activitate.  Acum lucrăm la stabilirea noii organigrame, pentru că o parte din angajaţi vor pleca acasă", a spus Florin Cuţitei, directorul CET Braşov.

Societatea Bepco se va ocupa de termoficarea oraşului. Aceasta va investi în echipamente mai performante şi va oferi servicii de calitate la un preţ mai bun.

Ca de fiecare dată , în sezonul cald, CET-ul intră în hibernare şi se ocupă doar de furnizarea apei calde. Am acordat subvenţiile necesare pentru anul în curs şi în curând vor fi demarate lucrările pentru reabilitarea reţelelor de distribuţie a agentului termic", a spus George Scripcaru, primarul Braşovului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite