Accident cu opt victime pe DN1, la Timişul de Sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă
Foto.arhivă

Impactul s-a produs sâmbătă după-amiază, la ieşirea din localitatea Timişul de Sus spre Predeal.

Update ora 17.45  Impactul s-a produs la circa 100 de metri de locul în care a avut loc accidentul provocat de Şerban Huidu, la Timişul de Sus. Ca o ironie a sorţii, şoferul vinovat conducea acelaşi model de SUV ca şi prezentatorul de televiziune, un Mercedes ML şi, asemeni lui Şerban Huidu, a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens.

Şerban Huidu, implicat într-un accident cu patru victime pe DN1. Vedeta conducea un SUV în care se aflau soţia şi cei doi copii

„Din primele cercetări, un bucureştean de 64 de ani, care venea dinspre Predeal înspre Braşov, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme, pe care le-a acroşat. În urma impactului au rezultat trei victime, un conducător auto, o conducătoare auto şi o pasageră care se afla în maşină cu şoferiţa. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Click pe imagini pentru fotogalerie

Foto: Stelian Grajdan

Martorii spun că şoferul SUV-ului circula cu viteză. „Eram cu ginerele meu în maşină şi el conducea. Noi veneam dinspre Braşov şi ne îndreptam spre Câmpina. Am observat că din faţă venea jeep-ul cu viteză foarte mare şi norocul a fost că ginerele a găsit un refugiu pe marginea drumului, dar tot ne-a lovit. Jeep-ul a intrat în alte două maşini care circulau în coloană, în spatele nostru, şi s-a oprit într-un copac. Ginerele meu a fost rănit şi e la spital. I-au intrat cioburi în cap şi în ochi", a spus una din victimele implicate în accident, Magdalena Gasparovici, de 69 de ani.

Şoferul SUV-ului neagă faptul că ar fi condus cu viteză. „Nu am avut viteză. Sunt şocat de cele întâmplate şi nu am ce să spun mai mult", a spus bucureşteanul de 64 de ani. Bărbatul a fost condus de poliţişti la Spitalul Judeţean Braşov pentru a i se recolta sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, lt. Ciprian Sfreja, în accident au fost implicate patru autoturisme, iar bilanţul victimelor ajunge la opt. Una dintre persoanele rănite a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale maşinii, la locul incidentului deplasându-se o echipă de descarcerare şi patru echipaje SMURD.

Dintre cele opt persoane rănite, cinci au refuzat să fie conduse la spital pentru investigaţii.

Circulaţia rutieră a fost întreruptă în zona localităţii Timişul de Sus.

Vom reveni cu amănunte.  

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite