A început construcţia Bazinului Olimpic de cinci stele de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea va contribui cu 2,9 milioane de lei, iar valoarea totală a investiţiei a fost estimată la aproximativ 5 milioane de euro.

CITEŞTE ŞI:

Bazinul Olimpic de cinci stele este o ruină

Consilierii locali au aprobat contravaloarea lucrărilor de asistenţă tehnică pentru modernizarea Sălii Sporturilor „D.P. Colibaşi" şi a bazinului de înot. Acestea vor fi reabilitate de Ministerul Dezvoltării şi Turismului, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) SA, potrivit mytex.ro.

Sala Sporturilor a fost construită încă din anul 1978. Modernizarea presupune ca suprafaţa construibilă să fie de 4.800 mp. Vor exista astfel mai multe bazine de dimensiuni diferite, cabinete medicale, un centru de tratament, o staţie anti-dopping, o saună, un jacuzzi şi baruri. Bazinul principal, de dimensiuni olimpice, va avea o tribună cu aproximativ 500 de locuri.

Protrivit aceleiaşi surse, construcţia va avea trei niveluri: demisol, parter şi etaj. Vor exista şi terase, iar în spatele bazinului este propus un spaţiu în aer liber, cu bar şi şezlonguri, unde să se poată face plajă pe timpul verii.

Imediat după modernizare, cei care care vor beneficia de noul bazin vor fi atât sportivii de performanţă, cât şi de braşovenii pasionaţi de înot.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite