A gonit spre moarte cu o motocicletă împrumutată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a pierit, iar prietena sa a fost grav rănită, într-un teribil accident, produs aseară pe drumul Poienii. Tânărul de 21 de ani a împrumutat o motocicletă şi, împreună cu iubita sa, a pornit la o plimbare care avea să îi curme destinul.

Citeşte AICI cum s-a produs tragedia

Mihai Enii avea 21 de ani şi toată viaţă înainte. Tânărul avea permis de conducere pentru maşină şi pentru motor, însă cunoscuţii săi spun că acesta nu avea foarte multă experienţă în a conduce bolizi pe două roţi. Cu toate acestea, tânărul s-a gândit să iasă la o plimbare cu prietena sa, pe o motocicletă puternică împrumutată.

image

Mihai a luat motorul de la un prieten care locuia în apropierea sa şi a plecat într-un tur al oraşului, însoţit de acesta cu un alt motor. Pe drumul care leagă oraşul de Poiana Braşov, poliţiştii spun că Mihai a făcut o manevră greşită, iar motocicleta pe care o conducea s-a izbit frontal de un autoturism.

„Pe drumul de Poiană eram în faţa lor, iar pe la Turnul Alb nu i-am mai văzut, i-am aşteptat şi nu au apărut. Atunci m-am întors, iar într-una din curbe am văzut ce se întâmplase. El a murit pe loc, iar ea a fost rănită rău. Impactul a fost puternic, iar motorul s-a făcut praf. Bănuiesc că a frânat în curbă şi asta a fost", spune proprietarul motocicletei.

image

Destin curmat într-o secundă

Părinţii lui Mihai Enii lucrează de ani buni în Italia şi se întorc astăzi ca să îşi îngroape fiul. Tânărul locuia în Braşov împreună cu sora şi bunica sa, care nu pot găsi cuvinte pentru a descrie suferinţa prin care trec. Vestea morţii lui Mihai a îndurerat un cartier întreg.

„Îl ştiu pe Mihai de când era mic. A fost tot timpul un băiat foarte liniştit şi muncitor, un model pentru cei de vârsta lui. A fost trei ani student la o facultate cu profil tehnic. Era un tânăr fără preocupări nebuneşti, care nu făcea bravadă cu nimic. Am fost şocată de vestea că a pierit într-un accident. Nu m-aş fi gândit niciodată să fie posibilă o astfel de nenorocire", spune Elena Bidu, o apropiată a familiei lui Mihai.

Vecinii sunt şocaţi. „Pe Alexandra eu nu am văzut-o niciodată pe motocicletă. Şi nici pe Mihai. Amândoi mergeau mai mereu cu maşina. Sigur a fost vorba despre lipsa de experienţă şi de un ceas rău. Aşa le-a fost scris, să plece într-o plimbare banală şi să facă un aşa accident. E o adevărată tragedie", a declarat Valentin Colceriu, un vecin al celor doi tineri.

Prietena lui Mihai, Alexandra Plenci, are 18 ani şi este elevă în clasa a XII-a. Aflată pe acelaşi motor, fata a fost rănită grav în urma impactului. Tânăra este internată pe secţia de ATI a Spitalului Judeţean.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite