FOTOGALERIE Un motociclist s-a făcut praf pe drumul spre Poiana Braşov UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident grav în urmă cu câteva minute pe drumul spre Poiana Braşov. O motocicletă, pe care se aflau doi tineri, care ieşiseră la o plimbare, s-a izbit frontal de un Matiz.

Update ora 23.45 Din primele cercetări efectuate de poliţişti, vinovat de producerea accidentului este motociclistul.

„Motocicleta cu număr de Buzău a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de un Matiz. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului motocicletei şi rănirea gravă a pasagerei care se afla în spate", a declarat inspectorul Costi Popica din cadrul Poliţiei Rutiere Braşov.

Tânăra de 18 ani se află internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Braşov. La spital a ajuns şi şoferul Matizului. Din fericire acesta nu este grav rănit.

image

Click pe imaginile de mai sus pentru mai multe imagini de la accident!

„Am preluat o victimă de la locul accidentului, o tânără de 18 ani, care se află în comă şi a suferit un traumatism cranian şi toracic şi fracturi la membre. Şoferul autoturismului este în stare stabilă, are o contuzie la coloana cervicală şi urmează să i se facă investigaţii medicale suplimentare", a declarat coordonatorul SMURD Braşov, dr. Cristina Vecerdi.  

UPDATE 22.30 Motocicleta cobora din Poiană, iar tânărul a pierdut controlul la un moment dat, intrând pe contrasens în Matizul care circula regulamentar dinspre Braşov.

Două echipaje ale SMURD au intervenit, dar din păcate nu au mai putut să-i salveze viaţa tânărului de 21 de ani care conducea motocicleta. Prietena lui, de 18 ani, se afla în stare foarte gravă şi a fost dusă de către o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean. Accidentul s-a produs pe drumul Poienii, între Stejeriş şi Poiana Mică pe o porţiune de drum drept.

Vom reveni cu amănunte!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite