71 de braşoveni şi-au recuperat banii de la Credit Europe Bank (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 71 de braşoveni care au depus sesizări la protecţia consumatorului şi-au recuperat banii pe care-i aveau în conturi. Suma totală a despăgubirilor se ridică la peste 2,5 milioane de euro, dar banca nu a achitat încă dobânzile aferente conturilor.

CITEŞTE ŞI:

Otilia Negrilă, directoarea de operaţiuni de la Credit Europe Bank, rămâne încă 30 de zile de arest

Aurel Ţicleanu şi-a recuperat pe jumătate banii de la Credit Europe Bank Braşov

Ne-am confruntat şi cu două situaţii în care oamenii au scos mai mulţi bani decât aveau în cont. Este vorba despre câteva mii de lei pe care cei doi trebuie să-i restituie băncii. Nu ştim exact cum s-a putut petrece acest lucru. În plus, banca are la dispoziţie 15 zile să achite dobânzile, care depăşesc suma de 100.000 de euro", a spus Ionel Spătaru, directorul coordonator al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Braşov.

S-au dat drept păgubiţi

Patru persoane s-au prezentat la CJPC pretinzând că li s-au evaporat banii din conturile de la Credit Europe Bank, dar fără să dovedească în vreun fel acest lucru. „Am solicitat băncii să ne comunice numărul de reclamaţii înregistrate la sediu, care nu au ajuns la noi şi am fost refuzat prin invocarea secretului bancar. Vom face în următoare perioadă mai multe controale de supraveghere la băncile din Braşov", a mai spus Spătaru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite