Aurel Ţicleanu şi-a recuperat pe jumătate banii de la Credit Europe Bank Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, este principalul păgubit în cazul delapidării de la Credit Europe Bank, sucursala Braşov. Antrenorului i s-au sustras din conturi aproape 700.000 de euro şi i s-a restituit doar 50% din sumă.

Chiar dacă susţine că reprezentaţii Credit Europe Bank i-au recomandat să nu vorbească despre subiect, fostul tehnician al Craiovei a declarat că este nemulţumit de atitudinea celor de la bancă.

„Soţia mea era prietenă bună cu directoarea instituţiei, Otilia Negrilă, şi am avut încredere totală că banii mei sunt în cel mai sigur loc. Am început să am dubii după ce, de fiecare dată când ceream câte un extras de cont, culmea, «cădea sistemul» şi nu mi se oferea niciun fel de informaţie", a precizat Ţicleanu.

Tehnicianul mai susţine că i s-au restituit numai jumătate din bani şi acest lucru doar după ce cazul său a fost mediatizat. El este hotărât să depună o reclamaţie la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, din Braşov.

Reprezentanţii Credit Europe Bank Braşov au refuzat să comenteze situaţia lui Aurel Ţicleanu şi au spus că numai angajaţii băncii centrale pot oferi informaţii despre acest caz. Niciun reprezentant al instituţiei nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

La13 august, directoarea de operaţiuni de la Credit Europe Bank Braşov, Otilia Negrilă, a fost arestată, fiind principala suspectă în cazul delapidării conturilor a 38 de clienţi. Prejudiciul total se ridică la circa 2,5 milioane de euro, iar alţi patru angajaţi ai băncii sunt acuzaţi de complicitate. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite