UPDATE Ministrul Sănătăţii a trimis Corpul de Control la Spitalul din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmare a protestului spontan declanşat în această după amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Brăila, ministrul Sănătăţii a dispus efectuarea unui control la unitatea medicală. Reamintim că peste 200 de asistenţi, infirmieri şi brancardieri au ieşit astăzi în curtea spitalului, iar în învălmăşeală s-au spart geamuri de la sediul administraţiei. 

VIDEO Protest la Spitalul Judeţean Brăila: Peste 200 de salariați au spart uşa spitalului, angajații firmei de pază au intervenit cu gaze lacrimogene

Protestatarii de la Brăila au reuşit să atragă atenţia instituţiilor centrale. Nemulţumiţi că li se vor lua 30 de procente din sporuri şi că 150 dintre ei vor fi daţi afară, asistenţii, liftierii, brancardierii şi infirmierii au protestat vehement astăzi. Iniţial, Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele CJ, nu a vrut să comenteze.

UPDATE ORA 21.00 La protestul de la Spitalul din Brăila s-a dat cu spray lacrimogen şi spre poliţişti

Asistent medical revoltat din Brăila: „Să vină Boc cu mă-sa să aibă grijă de bolnavi!”

Prefectul, reprezentanţii Poliţiei şi ai Jandarmeriei au reuşit, ăn cele din urmă, să calmeze spiritele. Reamintim că unul dintre agenţii de pază, de la Diop Security, chiar a folosit un spray lacrimogen.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite