VIDEO Peste 200 de angajaţi au luat cu asalt SJ Brăila, decişi să se răzbune pentru scăderile salariale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greva spontană de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila s-a transformat într-o adevărată luptă pentru supravieţuire. Peste 200 de angajaţi ai unităţii spitalicești au ieşit în curte pentru a protesta împotriva deciziei de disponibilizare şi de diminuare a salariilor. Au încercat să intre cu forţa în biroul managerului Rodica Sin, dar au fost opriţi de oamenii legii cu gaze lacrimogene.

UPDATE ORA 20.00 Ministrul Sănătăţii a trimis Corpul de Control la Spitalul din Brăila

„Hoţii, hoţii, ne-am săturat de voi!", „Vrem dreptate! Vrem dreptate!" au scandat nemulţumiţi angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila în această după amiază. Nemulţumiţi de faptul că vor fi disponibilizaţi şi de diminuarea salariilor prin tăierea sporurilor, angajaţii celei mai mari unităţi spitaliceşti din Brăila au decis să îşi strige punctul de vedere în stradă.

UPDATE ORA 21.00 La protestul de la Spitalul din Brăila s-a dat cu spray lacrimogen şi spre poliţişti

Asistent medical revoltat din Brăila: „Să vină Boc cu mă-sa să aibă grijă de bolnavi!”

image

Angajaţii spitalului au cerut printre altele demisia managerului Rodica Sin care a refuzat să vorbească cu ei.

Peste 200 de oameni protestează în acest moment în curtea unităţii. Furioşi au spart uşa spitalului. În încăierarea generală unul dintre protestatari a fost arestat, dar la cerinţele celorlalţi salariaţi a fost eliberat. În acest moment oamenii legii sunt la intrarea în spital pentru a calma spiritele. Angajaţii firmei de pază de la spital au apelat la gazele lacrimogene pentru a calma spiritele.

image

În timpul conflictului câțiva protestatari au fost răniți.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite