UPDATE: Lucrările la strada Grivița din Brăila sunt în întârziere cu o lună/Firma are probleme cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Aurel Simionescu a declarat în această dimineață că situația de pe șantierul din strada Grivița se va rezolva. În plus acesta crede că pe 1 septembrie se va începe lucrul la stradă, iar lucrările în întârziere cu o lună vor fi aduse la zi.

Edilul șef spune că situația firmei care se ocupă de lucrările la strada Grivița este una aparte, dar că speră ca în urma discuțiilor purtate miercuri,  oamenii să își primească banii și lucrările să continue fără alte probleme.

„Am discutat mai dur cu cei de la Tehnologica. Situația este deosebită a murit directorul economic al firmei, cel cu banii. Au o problemă cu banii, dar și cu resursa umană. Sunt în urmă cu lucrările cu aproximativ o lună. Vreau să cred că pe 1 septembrie vor intra pe stradă la modul efectiv", a precizat primarul.

Acesta spune că neplata salariilor la timp nu este o situație actuală, și luna anterioară oamenii primind banii cu întârziere.

Reamintim că proiectul de reabilitare și modernizare al străzii, în valoare de aproximativ opt milioane de euro, este derulat prin Programul Operațional Regional, iar Primăria contribuie cu doi la sută.

Brăila: Proiect de opt milioane de euro "sabotat" de muncitorii care au încetat lucrul

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite