Ţintuit la pat de boală, scriitorul Fănuş Neagu spune: "Astăzi, eu vorbesc despre Păunescu, mâine, va vorbi altul despre mine!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fănuş Neagu despre Adrian Păunescu
Fănuş Neagu despre Adrian Păunescu

De azi dimineaţă, de când a primit vestea morţii lui Adrian Păunescu, scriitorul brăilean Fănuş Neagu a vorbit într-una la telefon, iar când reporterii Adevărului de Seară l-au contactat, Fănuş Neagu a mărturisit: "Nu m-a mai sunat nimeni aşa de mult ca azi. Asta e: astăzi, eu vorbesc despre Adrian Păunescu, mâine, va vorbi altul despre mine".

Scriitorul brăilean Fănuş Neagu este ţintuit la pat de o boală cumplită: "De trei ani nu mă mai ridic din pat! Aş fi vrut să vorbesc cu familia lui Adrian, dar eu sunt la pat, bolnav! De aceea vă zic că azi vorbesc eu despre el, mâine, va vorbi altul despre mine".

Exclusiv: Prieten cu Fănuş Neagu şi Marin Sorescu, poetul Adrian Păunescu trebuie reintrodus în manualele şcolare!

"Un tâmpit l-a scos din manuale!"

Întrebat dacă poetul ar trebui să "revină" în manualele şcolare, aşa cum lansa, în urmă cu scurt timp un reputat profesor din Brăila, Fănuş Neagu a replicat: "Ar trebui, dar n-o vor face. A fost o mârşăvie să-l scoată din manuale, e un tâmpit cel care a făcut acest lucru, iar cei din jurul său sunt şi mai tâmpiţi! Dar eu vă spun aşa: Adrian Păunescu face parte din cartea de citire a oricărui copil din România atâta vreme cât de sus va cădea un fulg de nea. A fost un poet care a suferit pentru toţi copiii, iar orice faptă bună- nu-i aşa?- se pedepseşte exemplar!".

EXCLUSIV Scriitorul Fănuş Neagu pentru Păunescu: "Sper să-i dea Dumnezeu tărie să revină!" (VIDEO)

UPDATE: Fănuş Neagu, printre lacrimi: "La ultima noastră discuţie, Păunescu era vesel ca de obicei! Nu pot să vorbesc despre el!"

"Nu pot să merg!"

Întrebat dacă va încerca să fie alături de familia lui Adrian Păunescu, Fănuş Neagu ne-a spus - cu hohote triste: "Eu nu pot să merg! Eu nu mă dau jos din pat! De trei ani!".

VIDEO/Doliu şi în lumea virtuală. Mesaje emoţionante pe Facebook pentru Adrian Păunescu

VIDEO „Dincolo de fariseismul şi ignoranţa unora, poetul Păunescu rămâne o coloană importantă şi definitivă a liricii româneşti"

Vasile Şeicaru: Datorită lui Adrian Păunescu am devenit ceea ce sunt azi: cântăreţul de folk

VIDEO/Vezi aici cum umplea Adrian Păunescu stadioane-La Galaţi a strâns peste 50.000 de oameni

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite