Şocant: Crimă în Ajunul Crăciunului la Brăila!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul crimei a fost reţinut şi dus în Arestul Poliţiei
Autorul crimei a fost reţinut şi dus în Arestul Poliţiei

O femeie de 38 de ani a fost ucisă în bătaie sub privirile copilului de doi ani şi jumătate, la o fermă din satul Vărsătura. Asasinul, colegul de muncă al victimei, a fost arestat preventiv în ziua de Crăciun. Cercetările continuă.

Dramă: Accident mortal la Viziru, în Ajunul Crăciunului!

La Brăila, 2010 a fost anul sinuciderilor din cauza datoriilor. Vezi la ce se pretează recuperatorii pentru a pune mâna pe bani!

Vecina lui Bănel Nicoliţă, care l-a şi crescut, într-o perioadă, pe sportiv, a primit 10 ani de închisoare fiindcă şi-a omorât bărbatul

Dacă pentru unii Crăciunul a adus daruri şi bucurii, pentru alţii a adus deznădejde şi moarte. Iustina Ţâmpu, de 38 de ani, din satul Urleasca, comuna Traian, muncitoare la o fermă din apropiere de Brăila, a murit în spital, după câteva ore de agonie, după ce-a fost ruptă în bătaie de Marian Garcef, de 35 ani, colegul ei de muncă.

„Incidentul s-a petrecut pe 23 decembrie, în jurul orei 12.30, la Ferma Tănase din Vărsătura. Autorul crimei era om de bază la fermă, iar victima îl ajuta. Bărbatul i-a aplicat lovituri de pumn şi picior, precum şi cu o coadă de cazma, în mai multe reprize, victima decedând ulterior la spital. În acel moment, în casă se afla şi băieţelul de doi ani şi jumătate al victimei", a precizat procurorul criminalist Mădălin Năvădaru, care se ocupă de anchetă.

Conflictul a pornit, se pare, de la faptul că asasinul o bănuia pe Iustina că ar fi consumat alcool şi că ar fi furat bunuri din fermă. În acel moment, patronul fermei era plecat la oraş.

În jurul orei 20.00, Iustina Ţâmpu (anchetatorii n-au putut confirma relaţia de rudenie cu Petrea Ţâmpu, tot din Urleasca, autorul unui asasinat petrecut recent) a fost transportată în stare gravă la UPU - Spitalul Judeţean.

Avea costele rupte, antebraţul fracturat şi multe alte leziuni. În noaptea de 23/24 decembrie, la 1.30 - în Ajunul Crăciunului -, femeia a murit, cazul fiind preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale - IPJ şi Parchetul de pe lângă Tribunal.

Cadavrul victimei a fost transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila unde, în urma necropsiei, s-a stabilit că moartea a fost violentă şi că s-a datorat leziunilor suferite.

Procurorul criminalist a dispus reţinerea agresorului, pe o perioadă de 24 de ore, iar în ziua de 25 decembrie, chiar de Crăciun, acesta a fost prezentat Tribunalului Brăila, care a admis propunerea de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Asasinul de la Vărsătura a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite