Dramă: Accident mortal la Viziru, în Ajunul Crăciunului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la Rutieră au avut evenimente chiar de Crăciun
Poliţiştii de la Rutieră au avut evenimente chiar de Crăciun

Un tânăr din Bucureşti a decedat şi alţi patru au fost răniţi, după ce autoturismul condus de o bucureşteancă a intrat într-un copac.

Şocant: Crimă în Ajunul Crăciunului la Brăila!

Accident pe digul Brăila-Galaţi

Vineri, 24 decembrie 2010, la ora 12.25, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DE 584, în direcţia Viziru-Brăila, Cristina Nechita, de 25 de ani, din municipiul Bucureşti, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism, înafara localităţii Viziru, în condiţiile în care din sens opus venea alt autovehicul.

Şoferiţa a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă în stânga direcţiei sale de mers şi a intrat în coliziune cu un copac situat pe marginea drumului.

În urma accidentului, Daniel Nechita, 24 de ani, din Bucureşti, a decedat, iar conducătoarea auto şi alţi trei pasageri, cu vârste între 22 şi 28 de ani, toţi trei din Galaţi, au fost răniţi.

Persoanele rănite au fost transportate şi internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Şoferiţei i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, ancheta fiind în desfăşurare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite