Schimbări de criză: La loc comanda pentru unificarea DJTS! Vezi aici ce se va întâmpla cu cele două instituții brăilene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia de Tineret se transferă, ca acum câţiva ani, la Direcţia pentru Sport. Direcţia pentru Sport a Judeţului Brăila şi Direcţia pentru Tineret a Judeţului Brăila se reunesc sub o nouă titulatură, respectiv Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Până la unificarea propriu-zisă, Mircea Cărbunaru din cadrul Direcţiei pentru Sport a fost numit coordonator.

„Cele două instituţii desfăşoară în prezent o activitate de inventariere şi de bilanţ. Deocamdată funcţionăm ca şi până acum, dar se va intra treptat pe o politică comună. Pentru cele două instituţii este un avantaj această unificare", spune Mircea Cărbunaru.

Ambele unităţi îşi desfăşoară activitatea cu numărul minim de angajaţi, fiecare având câte un director. După unificare, noua direcţie va avea un director executive şi o nouă metodologie.

Portret: Mircea Marian Cărbunaru este prietenul a generaţii întregi de tineri brăileni/Află de aici traseul său profesional

Remember

Până în 2003 cele două instituţii au funcţionat împreună, iar după această dată s-au separat, fiecare fiind în subordinea unei alte structuri. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila va funcţiona în cadrul Ministerului Educaţiei.

„Sportul a rămas cu o identitate clară în urma schimbările care au avut loc de-a lungul anilor. Am trecut prin două faze de micşorare a numărului de angajaţi, s-au mai şi pensionat o parte, iar acum suntem şase angajaţi la Direcţia de Sport şi 34 la bazele sportive", spune coordonatorul.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite