Rezultate Bacalaureat 2011 Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 pentru Brăila, accesând pagina de web a ediţiei locale „Adevărul" - braila.adevarul.ro

UPDATE: Toate rezultatele de la liceele brăilene au fost afişate de Ministerul Educaţiei pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Bilanţul este dezastruos, doar jumătate dintre elevii brăileni au promovat acest examen.

Ediţia locală de Brăila a „Adevărul" vă pregăteşte o surpriză: publicarea în premieră a rezultatelor la Bacalaureat 2011.

Fii cu ochii pe site-ul nostru, deoarece duminică, imediat ce rezultatele vor deveni oficiale, vom posta aici listele.

După un început bun, dacă ţinem cont că toţi elevii care s-au prezentat la examen au promovat prima probă, majoritatea dintre ei obţinând calificative foarte bune, sita a mai cernut.

La proba A, evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, au fost înscrişi 1.898 de candidaţi, dintre care 15 nu s-au prezentat. Restul au obţinut calificative de trecere.

CITEŞTE ŞI

VIDEO/Vezi aici cum au fost prinşi copiind la BAC elevii din Galaţi

Caz neobişnuit la Galaţi. Pensionară cu fiţuici, eliminată de la Bac

Vezi aici subiectele de la Bacalaureat 2011!

Comisiile de corectare au la dispoziţie două zile pentru a pune notele, acestea urmând să fie afişate pe 3 iulie. Eventualele contestaţii se pot depune pe 4 iulie, numai între orele 8.00-12.00, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 8 iulie.

Sesiunea august-septembrie va începe încă din iulie, cu înscrierea candidaţilor, şi se va termina pe 7 septembrie cu afişarea rezultatelor finale.

Profesoară acuzată că şi-a pontat fictiv soţul. Timp de doi ani, bărbatul a luat salariu deşi n-a predat nicio oră

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite